EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Avramopulosz kijelentései hasonlítanak a “Soros-tervhez”

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Dimitrisz Avramopulosz migrációügyi biztosnak a Politico brüsszeli hírportálon tett kijelentései hasonlítanak a “Soros-tervhez”.

Bakondi Györgyöt csütörtökön az M1 aktuális csatornán arról kérdezték, hogy Dimitrisz Avramopulosz egyebek mellett azt írta a Politico véleménycikkében: Európának készen kell állnia arra, hogy új normaként elfogadja a migrációt, a mobilitást és a sokféleséget, és ezek alapján alakítsa politikáját.


A főtanácsadó emlékeztetett arra, hogy az Európai Parlament nemrég hozott egy határozatot a dublini szerződés helyett hatályba léptetendő jogszabályról, és most a Tanácsnál kell döntésre jutni.

Úgy fogalmazott: Dimitrisz Avramopulosz a kezdetektől “liberális szemlélettel és furcsa megközelítésekkel vétette észre magát”, a Politicón megjelent írásában foglaltak pedig nagyon sokban hasonlítanak egyrészt az említett parlamenti határozathoz, másrészt a “Soros-tervhez”. Emellett új, nemzetek fölött álló szervezet, az európai egyesült államok létrehozásának távlati célját veti fel.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól teljesített a hazai ipar

  Jól teljesített a hazai ipar

  Jól teljesített a hazai ipar, bár az ágazaton belül megfigyelhető kisebb arányváltozás – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.

 • Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

  Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

  Az elmúlt években a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az MTI-nek adott interjújában. Benkő Tibor elmondta, a szervezeti átalakítás után miniszterként irányítja a Magyar Honvédség Parancsnokságát, a vezetés a parancsnok feladata; a honvédséget katonának kell vezetnie, nem politikusnak.

 • Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését

  Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését

  Ahmed H. nem csupán egy erőszakos bevándorló, ügye ugyanis rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivista csoportok nem csak behozzák a bevándorlókat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.