EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XIII.kerület

Az MSZP elhanyagolta, a kormány megépíti az új stadiont

Az ellenzéki pártok folyamatosan támadják a kormányt különböző sportfejlesztései miatt.

Egyik kedvenc témájuk az ország egészét átfogó stadionépítkezések. Szerencsére az Illovszky Rudolf Stadion felújítása egy kakukktojás. Most nem tartottak tiltakozó sajtótájékoztatót a Fáy utcai pálya bejárata előtt. Valószínűleg a politikai érdek felülemelkedett a szocialista értékek felett.


Az Orbán-kormány döntése alapján 7,5 milliárd forintot szavazott meg az új, korszerű Vasas-stadion felépítésére. Most nincs hivatkozás a kórház- és iskolafelújításokra, nem hallunk lélegeztetőgépek vásárlásáról. A Demszky-éra alatt Budapest folyamatosan pusztult le. Azóta megszépülnek világhírű műemlékeink, tereink, megújul a 3-as metró és a felszíni tömegközlekedés. A kormány nem hagyja cserben a Vasast sem. Ismét bizonyítja, hogy nem feledkezik meg kerületünkről. Gyerünk, gyerünk, Angyalföld!

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.