2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Badár Sándor a Honfoglaló első győztese

Badár Sándor nyerte a Honfoglaló televíziós változatának első játékát hétfőn este a Duna Televízió képernyőjén. A közmédia főcsatornáján ezentúl minden hétköznap este Ön is részese lehet a hódító hadjáratnak, ahol a tudás valóban hatalom!

Badár Sándor, Karinthy-díjas színművész, humorista nyerte az első Honfoglalót a Duna Televízió képernyőjén látható játékban.


“11 évvel ezelőtt játszottam a Honfoglalóval, de ott mindig veszítettem, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt nyertem. Jól éreztem magam, kiváló csapattársaim voltak: Nacsa Olivér és Harsányi Levente nagyon jó srácok, bele tudtuk vinni a játékba a humort és szórakozást. Szerintem minden társasjátékban fontos, hogy ne csak vívásról és harcról legyen szó, hanem szórakoztassuk is egymást, hiszen ez egy játék. Izgalmas volt az elejétől a végéig” – mondta a színművész, aki hozzátette, hogy otthon az ember nem izgul annyira válaszadáskor, mint amennyire a stúdióban.

Badár jobban kedveli a feleletválasztós kérdéseket, mert ott okosabban lehet gazdálkodni az idővel. Kedvenc témaköre a magyar irodalom. “Nagyon fontos eleme a játéknak a stratégia: ha valaki sok megyével tudja körbevenni a várát, akkor nehezen férkőznek hozzá. Határozott taktikával sokkal többre lehet menni, mintha csak állandóan támadnánk a másik várát. Jó válaszokkal nagyon hamar el lehet foglalni akár az egész országot. Nagyon ügyes taktikai játék” – zárta gondolatait a színművész, aki nyereményét a Heim Pál Alapítvány számára ajánlotta fel. Badár örül neki, hogy az alapítvány “a legjobbakra, a gyerekekre” költi majd az összeget.


Ezzel az adással mutatkozott be a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változata, amelyben bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon is, a képernyők előtt. Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízió műsorán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

  • Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.