EUR: 322,08 Ft
CHF: 280,78 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Szeged

Bartók Csaba: Veszélyben a magyarságunk!

A székelyudvarhelyi származású Bartók Csaba magyar és spanyol bajnok kézilabdázó kézjegyével erősítette meg álláspontját: nem kér a migránsok betelepítéséből. Mint ismert, aláírásgyűjtést indított a szegedi Fidesz és a KDNP: az illegális bevándorlásról kérdezik a helyieket.

Nemcsak a standoknál lehet véleményt nyilvánítani, hanem minden háztartást személyesen is felkeresnek. – Én és a családom azért jöttünk Magyarországra, hogy magyarként élve, kultúránkat ápolva élhessünk, gyermekeinket magyarként taníttassuk és nevelhessük. A migráció veszélyezteti a magyarságtudatunkat, a kultúránkat és a vallásunkat is – emelte ki Bartók Csaba. Véleménye szerint segíteni kell bajba jutott embertársainkon, de mindezt úgy, hogy az a saját életünkre nézve ne járjon súlyos következményekkel. Hozzátette, aki Magyarországra érkezik, az ismerje meg és fogadja el a hagyományainkat. Nyugat-Európában számtalan negatív példa sorakozik előttünk, ezáltal a nyugati világ valódi arca kezd átalakulni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.