EUR: 317,44 Ft
CHF: 279,75 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Szeged

Bartók Csaba: Veszélyben a magyarságunk!

A székelyudvarhelyi származású Bartók Csaba magyar és spanyol bajnok kézilabdázó kézjegyével erősítette meg álláspontját: nem kér a migránsok betelepítéséből. Mint ismert, aláírásgyűjtést indított a szegedi Fidesz és a KDNP: az illegális bevándorlásról kérdezik a helyieket.

Nemcsak a standoknál lehet véleményt nyilvánítani, hanem minden háztartást személyesen is felkeresnek. – Én és a családom azért jöttünk Magyarországra, hogy magyarként élve, kultúránkat ápolva élhessünk, gyermekeinket magyarként taníttassuk és nevelhessük. A migráció veszélyezteti a magyarságtudatunkat, a kultúránkat és a vallásunkat is – emelte ki Bartók Csaba. Véleménye szerint segíteni kell bajba jutott embertársainkon, de mindezt úgy, hogy az a saját életünkre nézve ne járjon súlyos következményekkel. Hozzátette, aki Magyarországra érkezik, az ismerje meg és fogadja el a hagyományainkat. Nyugat-Európában számtalan negatív példa sorakozik előttünk, ezáltal a nyugati világ valódi arca kezd átalakulni.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.