EUR: 324,00 Ft
CHF: 285,63 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Belháború dúl a Jobbikban! Így alázza Vona keresztfia Morvaiékat

Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki vezetője durván beszólt Morvai Krisztinának és Novák Elődnek.

Alpári stílusban gyalázta Vona Gábor keresztfia a Jobbik korábbi meghatározó arcait, köztük Morvai Krisztinát és Novák Elődöt. Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki vezetője nemes egyszerűséggel “fingnak” nevezte őket. A Jobbikban egyre nagyobb a belső válság, egyre többen buktatnák meg Vona Gábort, mivel a párt népszerűsége a gödörben van, és a korábbi meghatározó személyiségek szerint teljes zsákutca a baloldali fordulat – írja az Origo.


Egy a Shrek című film idézetét írta ki közösségi oldalára a pártelnök keresztfia.

Jobb kint, mint bent! – ezzel a Shrek című rajzfilmből vett, szellemesnek szánt idézettel intézte el Morva Krisztina, Novák Előd és Gaudi-Nagy Tamás Vona Gábor politikáját érintő erőteljes kritikáját a pártelnök keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán – ismerteti az Origo.


„A fenti idézet Shrektől, a barátságos ogrétól származik, aki ezzel a mondással magyarázta, miért engedi szabadjára a szellentését csak úgy… 🙂

Nos, valahogy így vagyok én is azokkal az egykori jobbikosokkal, akik távoztak a pártból és a párt környékéről az elmúlt években és a legutóbbi időkben” – írta bejegyzésében Szotyori-Lázár Zoltán.

Mint arról beszámoltunk, egyre nagyobb a válság a Jobbikban. Miközben a párt látszólag egyre „cukisodik”, a mélyben forrongó indulatok feszülnek. Lapunk hétfői számában számoltunk be róla, hogy Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke egy terjedelmes posztot tett közzé a legnagyobb közösségi médiában.

Ráadásul nemrég röppent fel a hír, hogy Havas Henrik, akit Baukó Éva szexuális zaklatással vádol, könyvet írt Vona Gáborról, a párt elnökéről. Egy hétfői sajtótájékoztatón pedig Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője azt mondta: Havas senki a Jobbikban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.