EUR: 310,79 Ft
CHF: 265,66 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Belháború dúl a Jobbikban! Így alázza Vona keresztfia Morvaiékat

Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki vezetője durván beszólt Morvai Krisztinának és Novák Elődnek.

Alpári stílusban gyalázta Vona Gábor keresztfia a Jobbik korábbi meghatározó arcait, köztük Morvai Krisztinát és Novák Elődöt. Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki vezetője nemes egyszerűséggel “fingnak” nevezte őket. A Jobbikban egyre nagyobb a belső válság, egyre többen buktatnák meg Vona Gábort, mivel a párt népszerűsége a gödörben van, és a korábbi meghatározó személyiségek szerint teljes zsákutca a baloldali fordulat – írja az Origo.


Egy a Shrek című film idézetét írta ki közösségi oldalára a pártelnök keresztfia.

Jobb kint, mint bent! – ezzel a Shrek című rajzfilmből vett, szellemesnek szánt idézettel intézte el Morva Krisztina, Novák Előd és Gaudi-Nagy Tamás Vona Gábor politikáját érintő erőteljes kritikáját a pártelnök keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán – ismerteti az Origo.


„A fenti idézet Shrektől, a barátságos ogrétól származik, aki ezzel a mondással magyarázta, miért engedi szabadjára a szellentését csak úgy… 🙂

Nos, valahogy így vagyok én is azokkal az egykori jobbikosokkal, akik távoztak a pártból és a párt környékéről az elmúlt években és a legutóbbi időkben” – írta bejegyzésében Szotyori-Lázár Zoltán.

Mint arról beszámoltunk, egyre nagyobb a válság a Jobbikban. Miközben a párt látszólag egyre „cukisodik”, a mélyben forrongó indulatok feszülnek. Lapunk hétfői számában számoltunk be róla, hogy Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke egy terjedelmes posztot tett közzé a legnagyobb közösségi médiában.

Ráadásul nemrég röppent fel a hír, hogy Havas Henrik, akit Baukó Éva szexuális zaklatással vádol, könyvet írt Vona Gáborról, a párt elnökéről. Egy hétfői sajtótájékoztatón pedig Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője azt mondta: Havas senki a Jobbikban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amellyel zsarolhatja a DK-t és szocialistákat – nyilatkozta Budai Gyula fideszes képviselő, aki arra vár választ a baloldali pártoktól, mivel tartja sakkban Gyurcsányt és az MSZP-t a “baloldal pénztárnoka”, ami miatt mindenképpen ki akarják hozatni a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt ügyvédet a börtönből.

 • Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országház előtt több százezer ember előtt megtartott március 15-i ünnepi beszédében.

 • Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Solton.