EUR: 320,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Beteg nagypapáját sem látogatja Pécsi Ildikó unokája

Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba a Story magazinnak elmondta, hogy bár öt éve nem találkozott nagymamájával, aki perben áll édesanyjával, nem neheztel rá.

– Gyerekként mindenkit szeret az ember, főleg a nagymamáját. Aztán kamasz, majd felnőtt lettem, és ez a szeretet elfogyott. Nem hirtelen, egyik napról a másikra, nem döntés kérdése volt, nem zajlott köztünk vita, veszekedés, egyszerűen eltört valami kettőnk között, aminek ez lett a vége. Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, részemről nem bosszú, harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk – jelentette ki a 19 éves fiú, aki ugyan tudja, hogy nagypapája súlyos beteg, mégsem vette fel vele a kapcsolatot. – Nekem tiszta a lelkiismeretem. Ha a nagymama vagy a nagypapa felhívna, és azt mondaná, (…) gyere ki hozzánk Gödöllőre, az más lenne. Ilyen kérés azonban nem érkezett felém – mondta Csaba.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.