2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Botrány a könyvbemutatón! Havas bujkál – Videó!

Már Vona Gábor és Havas Henrik kapcsolata sem biztos, hogy zökkenőmentes lesz, miután a tévés nem jelent meg a szerdai könyvbemutatóján, ahol a Jobbik pártelnökéről írt művet mutatták be.

Vona Gábor hosszasan elmélkedett arról a Kempinski szállodában tartott könyvbemutatón, hogy nem ért egyet Havas Henrikkel – írja a Ripost.


Nem tudom, hogy volt-e már olyan könyvbemutató, ahol a szerző nem jelent meg. Nagyon sajnálom, hogy nem jött el – mondta a rendezvényen Vona Gábor.

Mint arról beszámoltunk, Havas Henriket pár nappal korábban Baukó Éva vádolta meg szexuális zaklatással. Feltehetőleg ez is szerepet játszott abban, hogy a tévés nem jelent meg a saját könyvbemutatóján.


Arról, hogy hogyan tiltották ki a sajtót a könyvbemutatóról, a 888.hu készített egy videót.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább csökken a Duna vízszintje

    Tovább csökken a Duna vízszintje

    Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél 43-44 centiméterre – mondta Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

  • Mission possible: Az ifjúság védelmében

    Mission possible: Az ifjúság védelmében

    Lehetséges küldetés (Mission possible) elnevezéssel bűnmegelőzési programot indít szerdán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a projekt középpontjában az ifjúságvédelem áll – tájékoztatta a kapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője az MTI-t.