2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

Bulizzon együtt a szőrös, tollas, csupasz kedvencekkel!

Szenteste még egy kicsit odébb van, ám a Noé Állatotthon Alapítvány már most szombaton, vagyis december 9-én ünneplésre hív mindenkit a hagyományos Állatok Karácsonya rendezvényre. A sok szenvedésen keresztül ment, szomorú szemű két és négylábúaknak a szeretet és a törődés mellett táplálékra is nagy szükségük van, így ezt is örömmel fogadják az alapítvány munkatársai.

Hagyomány, hogy a Noé Állatotthon Alapítvány egy ideje minden évben megrendezi az Állatok Karácsonyát. Nincs ez másképp idén sem.


– Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit szombaton, vagyis december 9-én 11-15 óra között a XVII. kerület Csordakút utca végén található telepünkre – mondta a Lokálnak Schneider Kinga. A Noé Állatotthon Alapítvány sajtószóvivője egy meghitt, közös “ünneplésre várja az állatbarátokat.

Forrás: Facebook

– Nálunk a kutyákon és macskákon kívül egyebek mellett disznó, kecske, ló, róka, őz, szarvas, sőt láma és ormányos medve is található, ráadásul a többségük testközelből megnézhető, sőt megsimogatható, így egy ingyenes mini “állatkerti” sétának is felfogható a kirándulás – tette hozzá a szóvivő, aki azt is elmondta, hogy nagyon szívesen fogadnak segítséget is.


– A legtöbb állatunk nagyon sok szenvedésen, hányattatáson ment keresztül és bár mindent megpróbálunk nekik megadni ami lehetőségeinkből fakad, örömmel fogadunk kutya- és macskatápot, zöldséget, gyümölcsöt, szemes takarmányt is – mondta lapunknak Schneider Kinga.

A szóvivő azt is elárulta, hogy forró teával, forralt borral, házi süteményekkel és nagyon nagy szeretettel várnak mindenkit és aki úgy gondolja örökbe is fogadhat állatokat.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Nincs annál szörnyűbb, amikor egy szülő elveszíti gyermekét. Bár egy hazai rendőrségi statisztika szerint az eltűnt kiskorúak mintegy 30 százaléka egy napon belül, másik 30 százaléka egy héten belül, és 35 százaléka egy hónapon belül meglesz, 5 százalékuk talán egyszer vagy soha nem kerül már elő.

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.