EUR: 323,04 Ft
CHF: 282,89 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Érd

Cipősdobozok az Arénában

Két helyen gyűjtenek Érden cipősdobozokban ajándékokat december 9-től a „Szeretetcsomag” elnevezésű akció keretében.

A cél az, hogy rászoruló gyerekeknek szerezzenek karácsonyra örömet – hangsúlyozta Pulai Edina képviselő. Az pedig a szervezőnek szerzett örömet, már az elején, hogy többen csatlakoztak az akcióhoz. Segít a városi vezetés, az Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Kft. például kis faházat bocsátott rendelkezésre a Stop Shop mellett. Így már két helyen lehet gyűjteni; az eredeti helyszínen, az Érd Arénában december 9. és 16. között 8 és 20 óra között, a faházban pedig 9-én, 10-én és 16-án 9 és 17 óra között. Segítenek az érdi kézilabdázók, önkéntesek, támogatók is, az Érdi Család- és Gyermekjóléti Központ pedig az összegyűlt ajándékok eljuttatását vállalta a rászorulóknak.


A dobozokba játékokat, édességet, iskolaszereket és gyerekkönyveket várnak – röviden: mindenfélét, amire egy gyereknek szüksége lehet. Két dologra külön is felhívta a figyelmet a képviselő asszony. Az egyik: ne tegyenek a dobozokba az adományozók romlandó élelmiszert, ha pedig gyümölcsöt hoznak, azt csomagolják külön és úgy adják át a gyűjtőhelyen. A másik kérés: nem fontos különösebben díszes csomagolással ellátni a dobozokat, de sokat segít, ha ráírják, hogy milyen korú és milyen nemű gyereket kívánnak megajándékozni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.