EUR: 317,96 Ft
CHF: 280,78 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szolnok

Csokigyűjtő állomás lett a Szigligeti Színházból

A Szigligeti Színház is csatlakozott a Gyógyító Bohócdoktorok projekthez, amelyet a szegedi Karitáció Alapítvány hozott létre 2008-ban.

Az akció keretében a színház a jegyirodájában, illetve a teátrum épületében egy üvegtálban csokoládékat gyűjt, amelyeket a kórházban fekvő gyerekeknek juttat el a bohócdoktorok segítségével. Lapunk megjelenésekor még van idő a jótékonykodásra, a felajánlásokat ugyanis december 14-ig várják a Kossuth téri jegyirodában. Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, ha tehetik, a csokoládé mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, amelyeket a vizitek alkalmával az önkéntesek eljuttatnak a gyógyuló gyerekekhez.

A színház egy üvegtálban gyűjti a tábla csokikat a gyógyuló gyerekeknek

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.