EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXII.kerület

Csúszkálhatunk a mozi helyén

Idén is van jégpálya az önkormányzat támogatásával Budafok központjában, a volt mozi helyén kialakított közösségi téren, ahol a tervek szerint február 26-ig korcsolyázhatnak a téli sportot kedvelő budafok-tétényiek.

Vannak ingyenes időszakok is, például a tanítási szüneteken kívüli munkanapokon délelőtt a tanárok, diákok, nyugdíjasok részére. Havonta egy  „önkormányzati” napon a kerület lakosai ingyen használhatják a pályát. Az első ilyen december 21-én lesz. Részletek a http://rosco.hu/jegpalya/ oldalon.

Hú, de jól csúszik!

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.