EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Tatabánya

Díjjal jutalmazták a folyamatos fejlődést

A Komárom-Esztergom Megyéért Díjat vehette át nemrég a Tatabányai Sport Club. A megyeszékhely sportegyesülete évek óta remek eredményekkel büszkélkedhet, a klubvezetés azonban úgy érzi, az elismerés nem csupán ennek köszönhető.

– Kiváló közösség van nálunk, ez a sikerek egyik fontos összetevője – hangsúlyozta Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club (TSC) ügyvezető-elnöke. – A több évtizede nálunk dolgozó szakemberek nemcsak szakmailag felkészültek, hanem emberileg is rengeteget adnak az egyesületnek és a nálunk sportoló fiataloknak egyaránt.


A TSC az elmúlt években folyamatosan fejlődött: mind a sportolói létszám, mind a szakosztályok száma nőtt. Az utánpótlásra azonban edzői vonalon is odafigyelnek.

Kiváló közösség van nálunk, ez a sikerek egyik fontos összetevője – árulta el Sámuel Botond

– Az általam klubvezetőként meghirdetett program egyik fontos eleme az életpályamodell – mondta el Sámuel Botond. – Ahhoz, hogy hosszú távon tartható legyen a magas szakmai nívó, szükséges a fiatal trénerek bevonása. Szerencsére elmondhatjuk, hogy egyre több 25–30 éves, diplomás, jól képzett tréner tevékenykedik nálunk – legyen szó akár atlétikáról, akár birkózásról, akár kézilabdáról. Úgy érzem, manapság edzőink a korábbiakhoz képest jó színvonalon, megfelelő környezetben, minden szempontból megbecsülve végezhetik munkájukat – bár esetükben talán frappánsabb lenne a hivatás szót használni.


A klub folyamatos partneri viszonyra törekszik mindenkivel: a város és a megye vezetésével, az iskolákkal és a szakági szövetségekkel egyaránt. Emellett a sport infrastruktúrája is folyamatosan fejlődik: ennek bizonyítéka a már felépült atlétikai ugrócsarnok, amely mellett a tervek szerint két éven belül egy cselgáncs- és egy multifunkcionális sportcsarnok is áll majd, de jövőre a Grosics Gyula Stadion rekortán futópályája is megújul.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.