EUR: 323,04 Ft
CHF: 276,56 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Tatabánya

Díjjal jutalmazták a folyamatos fejlődést

A Komárom-Esztergom Megyéért Díjat vehette át nemrég a Tatabányai Sport Club. A megyeszékhely sportegyesülete évek óta remek eredményekkel büszkélkedhet, a klubvezetés azonban úgy érzi, az elismerés nem csupán ennek köszönhető.

– Kiváló közösség van nálunk, ez a sikerek egyik fontos összetevője – hangsúlyozta Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club (TSC) ügyvezető-elnöke. – A több évtizede nálunk dolgozó szakemberek nemcsak szakmailag felkészültek, hanem emberileg is rengeteget adnak az egyesületnek és a nálunk sportoló fiataloknak egyaránt.


A TSC az elmúlt években folyamatosan fejlődött: mind a sportolói létszám, mind a szakosztályok száma nőtt. Az utánpótlásra azonban edzői vonalon is odafigyelnek.

Kiváló közösség van nálunk, ez a sikerek egyik fontos összetevője – árulta el Sámuel Botond

– Az általam klubvezetőként meghirdetett program egyik fontos eleme az életpályamodell – mondta el Sámuel Botond. – Ahhoz, hogy hosszú távon tartható legyen a magas szakmai nívó, szükséges a fiatal trénerek bevonása. Szerencsére elmondhatjuk, hogy egyre több 25–30 éves, diplomás, jól képzett tréner tevékenykedik nálunk – legyen szó akár atlétikáról, akár birkózásról, akár kézilabdáról. Úgy érzem, manapság edzőink a korábbiakhoz képest jó színvonalon, megfelelő környezetben, minden szempontból megbecsülve végezhetik munkájukat – bár esetükben talán frappánsabb lenne a hivatás szót használni.


A klub folyamatos partneri viszonyra törekszik mindenkivel: a város és a megye vezetésével, az iskolákkal és a szakági szövetségekkel egyaránt. Emellett a sport infrastruktúrája is folyamatosan fejlődik: ennek bizonyítéka a már felépült atlétikai ugrócsarnok, amely mellett a tervek szerint két éven belül egy cselgáncs- és egy multifunkcionális sportcsarnok is áll majd, de jövőre a Grosics Gyula Stadion rekortán futópályája is megújul.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.