2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb IX.kerület XI.kerület

Édes Finomságok – alá: a Nemzetivel szemben

Először a kirakata csábított be minket a Nemzeti Színházzal átellenben, a Soroksári út 56. szám alatti édességboltba. Bent aztán jó darabig elidőztünk, míg válogattunk az ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb édes finomságok óriási kínálatából.

– Az édességeink 90 százaléka hazai gyártótól származik, és mivel ezeket ömlesztett formában áruljuk, a csomagolás díját sem kell megfizetnie a vevőnek. Most, az ünnepek előtt őrületes szaloncukor-választékkal állunk rendelkezésre, de minden különleges nyalánkságért rajongó talál magának kedvére valót nálunk – tudtuk meg Sas Zoltán tulajdonostól, aki hozzátette: természetesen diabetikus, glutén- és laktózmentes finomságokkal is készülnek, hogy senkinek ne kelljen lemondania az édességről.


Sas Zoltán tulajdonos (Fotó: Máté Krisztián)

 Az édességszakbolt címe: IX. kerület, Soroksári út 56. (a Nemzeti Színházzal szemben)

Nyitvatartás: hétköznap 7.30–18, szombaton 9–13 óra között

Webes elérhetőség: facebook.com/edessegszakboltsoroksariut56

Telefonszám: 215-0586

 

Már a kirakat is csábító (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.