EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb IX.kerület XI.kerület

Édes Finomságok – alá: a Nemzetivel szemben

Először a kirakata csábított be minket a Nemzeti Színházzal átellenben, a Soroksári út 56. szám alatti édességboltba. Bent aztán jó darabig elidőztünk, míg válogattunk az ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb édes finomságok óriási kínálatából.

– Az édességeink 90 százaléka hazai gyártótól származik, és mivel ezeket ömlesztett formában áruljuk, a csomagolás díját sem kell megfizetnie a vevőnek. Most, az ünnepek előtt őrületes szaloncukor-választékkal állunk rendelkezésre, de minden különleges nyalánkságért rajongó talál magának kedvére valót nálunk – tudtuk meg Sas Zoltán tulajdonostól, aki hozzátette: természetesen diabetikus, glutén- és laktózmentes finomságokkal is készülnek, hogy senkinek ne kelljen lemondania az édességről.


Sas Zoltán tulajdonos (Fotó: Máté Krisztián)

 Az édességszakbolt címe: IX. kerület, Soroksári út 56. (a Nemzeti Színházzal szemben)

Nyitvatartás: hétköznap 7.30–18, szombaton 9–13 óra között

Webes elérhetőség: facebook.com/edessegszakboltsoroksariut56

Telefonszám: 215-0586

 

Már a kirakat is csábító (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.