2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb XIX.kerület

Egész évben minket védtek

Évek óta hagyomány, hogy év végén az önkormányzat és a városrész vezetősége elismerését fejezi ki azon rendőröknek, tűzoltóknak és polgárőröknek, akik abban az évben a legtöbbet tették Kispest biztonságáért és nyugalmáért. 

Idén az Év polgárőre díjat Molnár Krisztián polgárőr, az Év rendőre díjat Feketéné Ámik Ágnes rendőr százados, az Év tűzoltója díjat pedig Nagy Tamás tűzoltó főhadnagy kapta.

Nagy Tamás, Feketéné Ámik Ágnes és Molnár Krisztián

A Kispest.info beszámolójából kiderül, hogy rajtuk kívül Kardos Pál, a Polgárőr Szövetség elnöke kitüntetésben részesítette Horváth Zoltánt, a Kispesti Készenléti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökét. Kispest közbiztonságáért kifejtett odaadó munkájáért oklevelet kapott: Antal István rendőr törzsőrmester, Börcsök Gáborné rendőr százados, Dohy Mihály Dezsőné, Győri Mihály rendőr őrnagy, Kárpáti László rendőr főtörzsőrmester, Kemény Olga címeres rendőr alezredes, Koleszár András rendőr törzsőrmester, Kovács Emil Péter rendőr őrnagy, Vass Józsefné rendőr törzszászlós, Szilágyi Tamás tűzoltó főtörzsőrmester, Darányi Csaba tűzoltó törzsőrmester, Farkas János Péter tűzoltó törzsőrmester, Farkas István tűzoltó főtörzsőrmester, Molnár Csaba tűzoltó főtörzsőrmester, Domán János és Buczó Ferenc György.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.