2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb XIX.kerület

Egész évben minket védtek

Évek óta hagyomány, hogy év végén az önkormányzat és a városrész vezetősége elismerését fejezi ki azon rendőröknek, tűzoltóknak és polgárőröknek, akik abban az évben a legtöbbet tették Kispest biztonságáért és nyugalmáért. 

Idén az Év polgárőre díjat Molnár Krisztián polgárőr, az Év rendőre díjat Feketéné Ámik Ágnes rendőr százados, az Év tűzoltója díjat pedig Nagy Tamás tűzoltó főhadnagy kapta.

Nagy Tamás, Feketéné Ámik Ágnes és Molnár Krisztián

A Kispest.info beszámolójából kiderül, hogy rajtuk kívül Kardos Pál, a Polgárőr Szövetség elnöke kitüntetésben részesítette Horváth Zoltánt, a Kispesti Készenléti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökét. Kispest közbiztonságáért kifejtett odaadó munkájáért oklevelet kapott: Antal István rendőr törzsőrmester, Börcsök Gáborné rendőr százados, Dohy Mihály Dezsőné, Győri Mihály rendőr őrnagy, Kárpáti László rendőr főtörzsőrmester, Kemény Olga címeres rendőr alezredes, Koleszár András rendőr törzsőrmester, Kovács Emil Péter rendőr őrnagy, Vass Józsefné rendőr törzszászlós, Szilágyi Tamás tűzoltó főtörzsőrmester, Darányi Csaba tűzoltó törzsőrmester, Farkas János Péter tűzoltó törzsőrmester, Farkas István tűzoltó főtörzsőrmester, Molnár Csaba tűzoltó főtörzsőrmester, Domán János és Buczó Ferenc György.


Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.