EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szekszárd

Elismerés a fiatal tehetségeknek

Az elmúlt hetekben jó képességű fiatal szekszárdiakat és felkészítőiket jutalmazta meg a városvezetés a Mecénás Tehetséggondozó Támogatás díjkiosztóján. A Babits Mihály Kulturális Központban megszervezett eseményen Ács Rezső polgármester köszöntötte a jelenlévőket.

A városvezető beszédében a fiatalok felelősségtudatát hangsúlyozta, majd kiemelte, példaértékű, hogy fiatal koruk ellenére a város hírnevéért aktívan tevékenykednek. A díjkiosztón 70 diák, 45 tanár és 9 csoport vette át elismerését. Az önkormányzat húsz évvel ezelőtt, 1996-ban indította útjára a tehetséggondozó alapot, azóta háromezer fiatal és 300 felkészítő tanár részesült díjazásban.

Ács Rezső gratulál a díjazottaknak. Fotó: Nagy Nándor

Idén 70 diák, 45 tanár és 9 csoport vette át elismerést. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.