EUR: 318,03 Ft
CHF: 280,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Eljegyzéstől a nagy visszatérésig – ezek voltak 2017 legizgalmasabb pillanatai

Eljegyzés, visszatérés, gyermekszületés, újrakezdés – idén számos megható, izgalmas és szép pillanatnak örülhettek a sztárvilágban. 

Az év műsorvezetője: Liptai Claudia


Liptai Claudia az év első felében még otthon babázott második gyermekével, a most egyéves Marcellel, majd szeptemberben visszaült a Sztárban Sztár című műsor zsűrijébe. Clau negyven felett is folyamatosan a kihívásokat keresi: a Nőkomment című talkshow rendszeres szereplője, valamint a TV2 legújabb sikerműsora, az Appra magyar! háziasszonya volt.

Az év babája: Benjámin


Kora tavasszal derült ki, hogy Szinetár Dóra színésznő gyermeket vár harmadik férjétől, Makranczi Zalántól. Dórával madarat lehetett volna fogatni az örömtől. A színésznő szeptember 20-án minden komplikáció nélkül adott életet harmadik gyermekének, Benjáminnak. A kicsiről kiderült, hogy Down-szindrómás.

– Zalánnal annyira biztosak vagyunk a kapcsolatunkban, hogy úgy éreztük, akár egy Down-szindrómás, azaz egy kicsit több időt igénylő emberkét is fel tudunk nevelni – mondta Dóra a Hot! magazinnak.

/Fotó: facebook

Az év eljegyzése: Harry herceg és Meghan Markle

Kapcsolatuk első pár hónapjában Harry és Meghan titkolták összetartozásukat a fokozott médiafigyelem miatt, az érzelmeik azonban győzedelmeskedtek, dacára annak, hogy a királyi család tagjai is sokáig ellenezték a kapcsolatot Meghan zűrös magánélete és színészi karrierje miatt. II. Erzsébet királynő az utóbbi hónapokban megenyhült és elfogadta szeretett unokája választottját, akit novemberben Harry el is jegyzett, és a tervek szerint 2018 tavaszán tartják az esküvőt.

/Fotó: Profimedia, Splash

Az év visszatérése: Stohl András

Hosszú évek után újra a televízióban szerepelt Stohl András. Az 50 éves színész a TV2 Sztárban Sztár című műsorának zsűritagjaként tért vissza többéves kihagyás után a képernyőre. Buci sokszor szúrós és kemény kritikái a nézők tetszését is elnyerték.

Az év kibékülése: Justin Bieber és Selena Gomez

Évekkel szakításuk után az utóbbi hónapokban újra egymásra talált a két tinisztár. Mint ismeretes: Justin már egy ideje komoly alkohol- és drogproblémákkal küszködik, közben Selena veseátültetésen esett át egy korábbi betegsége szövődményei miatt. A bajban azonban újra egymásra találtak az énekesek, akik azóta elválaszthatatlanok és már a családalapításon gondolkodnak.

/Fotó: MTI/AP/Chris Pizzello

Az év újrakezdése: Csepregi Éva

Éva 2015 végén 15 év együttélés után szakított párjával, Attilával. Az énekesnőnek hatvan felett kellett teljesen újrakezdenie az életét, amihez lehengerlő életigenléssel állt hozzá. Közel másfél évnyi huzavona után sikerült eladnia közös családi házukat, hogy most nyáron megvehesse új, álmai otthonát. Éva állítása szerint nyitott egy új kapcsolatra, és reméli, hogy az új otthona sok örömöt és új élményt hoz az életébe.

Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek