EUR: 311,33 Ft
CHF: 265,98 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Sport

Ellopták a volt kosaras vécéjét

Egy betörés során ellopták a vécéjét Charlie Villanuevának, aki 11 szezont húzott le az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).

A 33 éves játékos közösségi oldalára kitett egy fotót a fürdőszobájáról, rajta az illemhely hűlt helyével.


“Megáll az ész, teljesen lesokkolt a látvány” – közölte a dominikai kosaras, akinek számos egyéb ingóságát is elvitték dallasi otthonából az ismeretlen tettesek, s hozzátette, a rendőrség csak a negyedik telefonhívásra volt hajlandó kijönni a helyszínre.

A 211 centis Villanueva 2005-től 2016-ig a Toronto Raptorst, a Milwaukee Buckst, a Detroit Pistonst és a Dallas Maverickst erősítette az NBA-ben.


Kapcsolódó Cikkek

  • Neymar visszavágyik Barcelonába

    Neymar visszavágyik Barcelonába

    Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.

  • Még több figyelem kell az utánpótlás-nevelésnek!

    Még több figyelem kell az utánpótlás-nevelésnek!

    Jelentős változásokról döntött az MLSZ elnöksége. A szövetség céljai változatlanok: a magyar futball csak akkor lehet sikeres, ha egyre több minőségi fiatal magyar labdarúgó kap lehetőséget a szereplésre. A szövetség úgy ítéli meg, hogy a fiatalok játéklehetőségét az elmúlt években támogató úgynevezett „fiatal-szabály” jó irányba tett lépés volt, de az első osztályban nem minden profi klub számára jelentett valódi ösztönzést.