EUR: 321,75 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Érkezik az enyhülés, mínuszból pluszba mozdul a hőmérő higanyszála

Csütörtökön az ország nagy részén erősen felhős vagy borult lesz az ég. Északnyugat felől egyre többfelé várható csapadék, a Dunától keletre főként havazás, a Dunántúlon inkább eső, havas eső.

Éjszaka fokozatosan a keleti, délkeleti tájakra helyeződik át a csapadék, a Tiszántúlon reggelig havazásra számíthatunk, másutt már inkább eső, havas eső valószínű. Éjféltől előbb a Dunántúlon, majd a középső országrészben is csökken a felhőzet. Pénteken közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, több-kevesebb napsütésre számíthatunk. A Nyírségben vegyes halmazállapotú csapadék előfordulhat. Az estére több helyen megélénkülő délnyugati szél éjszaka egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és néhol megerősödik.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 4 és 8 fok között valószínű, de északkeleten 1, 3 fok is lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Elemi erő

  A nap képe: Elemi erő

  A gravitációt meghazudtoló műsorral készül a Recirquel Újcirkusz Társulat. Az elképesztő mutatványokat Vági Bence rendezésében, a My Land című produkció keretében láthatják az érdeklődők október 16-án a Müpában.

 • Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentette pártját a Legfőbb Ügyészségen Szabó Balázs, a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti elnöke, mert szerinte csak az ő körzetükben mintegy 8-10 millió forintot fizettetett be a tagokkal a pártkasszába – gyanús körülmények között – a Jobbik elnöksége.

 • Elég a taxis hiénákból!

  Elég a taxis hiénákból!

  Már megint valami, ami rossz hírünket kelti a világban: a trükköző és elsősorban a külföldi vendégekre utazó taxis hiénák nemcsak az utasokat, hanem a szabályosan működő taxisokat is megkárosítják.

 • Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről szóló, Soros-Sargentini jelentés elleni határozatot. Ez egyben fel is szólítja a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott jelentéssel szemben.