2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Eső, havas eső, hó, napsütés: Változatos lesz az ország időjárása

Túlnyomóan borult lesz az ég, és egyre több helyen várható eső, estétől a Dunántúlon havas eső, a Dunántúli-középhegységben hó is, a Dél-Alföldön egy-egy zivatar sem kizárt.

Pénteken nyugat felől felszakadozik a felhőzet, a Dunántúlon már napsütésre is számíthatunk, de a Tiszántúlon estig marad az erősen felhős ég. Napközben főként a Dunától keletre valószínű további csapadék, eső, havas eső, az Északi-középhegységben hó. Az északnyugati szél gyakran erős, éjszaka és péntek délelőtt a Dunántúlon viharos lesz, péntek délutántól mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 1 és 6 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Potápi: Továbbra is az MKP a magyar kormány stratégiai szövetségese a Felvidéken

  Potápi: Továbbra is az MKP a magyar kormány stratégiai szövetségese a Felvidéken

  A magyar kormány stratégiai szövetségese a Felvidéken továbbra is a Magyar Közösség Pártja (MKP) – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára azon a sajtótájékoztatón, amelyet a – hétvégén megalakulásának huszadik évfordulóját ünneplő – felvidéki magyar párt vezetőivel szerdán tartott találkozó után rendeztek Pozsonyban.

 • Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Amennyiben az ukrán kormány úgy dönt, hogy kiutasítja a beregszászi magyar konzult, Magyarország is haladéktalanul kiutasít egy Magyarország területén dolgozó ukrán konzult – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés csúcsszintű ülésszakának helyszínén az ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel való kétoldalú találkozója kapcsán.

 • Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  A Pénzügykutató Zrt. munkatársai szerint az idén, a kedvező külső konjunktúra mellett, az erőteljes belső ösztönzők hatására a válság utáni időszakot nézve rekordmértékű növekedést érhet el a magyar gazdaság, a GDP 4,4 százalékkal bővülhet – mondta Várhegyi Éva, a cég tudományos tanácsadója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.