2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Fejbe rúgta a fotóst a pszichopata zenész

Valamilyen mentális problémával küzdhet a Queens of the Stone Age énekese, Josh Homme, ugyanis egy koncerten minden előzmény nélkül úgy fejbe rúgott egy fotóst, hogy az kórházba került.

A pszichopata Josh később még a saját fejét is megvágta egy késsel koncert közben, aztán úgy vigyorgott, mintha mi sem történt volna. Az agresszív zenész a közönséget retardáltnak nevezte, majd arra kérte őket, hogy vegyék le a nadrágjukat. Hogy miért? Jó kérdés. Az amerikai banda amúgy csak előzenekar volt a Muse előtt, akiket frontemberük úgy köszöntött koncertjük végén, hogy „Fuck Muse!”, azaz B*zd meg, Muse!


Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.