EUR: 323,28 Ft
CHF: 283,35 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Székesfehérvár

Fejér a legsikeresebb megyék között

A Holland Királyság Nagykövetségével közösen adott otthont november utolsó napján a kamara a Holland üzleti fórumnak, a Gazdaság Házában. Fejér megyében a nagyvállalatok mellett a kicsik is a dinamikus növekedés motorjai.

Üzleti kapcsolatépítést, gazdasági-kereskedelmi lehetőséget kínált a résztvevőknek a Holland üzleti fórum. A holland piac után érdeklődő vállalkozók az ország gazdasági környezetével, üzleti-kooperációs és befektetési lehetőségeivel, jogi környezetével ismerkedhettek meg.


A holland piac után érdeklődő vállalkozóknak nyújtott mankót a fórum Fotó: FMKIK

A Holland Királyság nagykövete, René van Hell a hollandiai befektetési lehetőségekről tartott előadásában kiemelte: A holland üzleti életben rendkívül fontos a fenntarthatóság. Hozzátette, a magyarországi viszonyokhoz képest a holland kevésbé tekintélyelvű, és meghatározó számukra a határidők betartása.
A rendezvény után egy gazdasági fórum keretében bemutatták a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) partnereivel közösen összeállított Gazdasági Körkép 2017 című kiadványt. A magazin egyfajta összefoglaló a 2016. évi megyei gazdasági folyamatokról, a kiadvány az FMKIK kiadásában és a NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóság, valamint a Központi Statisztikai Hivatal közreműködésével készült. Tárgyilagos, hiteles képet ad a vállalkozások számára. Regisztrálja és bemutatja azt az emberi akarat, hit, kreativitás és munka által összerakott értéktömeget, ami nemcsak a vállalkozások érdekét szolgálja, hanem a társadalom megélhetőségét, boldogulását és fejlődését, továbbá biztosítja a közteherviselést – hangzott el.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.