EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Fekete kosarasnak öltözött Griezmann

Botrányt kavart a Twitteren Antoine Griezmann, az Atlético Madrid labdarúgója, mivel feltett magáról egy fotót, amelyen feketére van festve, hogy utánozza a Harlem Globetrotters játékosait. A francia válogatott játékos egy 80-as évek témájú partira volt hivatalos. Ha az nem lenne elég, hogy feketére festette magát, még egy afroparókát is viselt. A rajongók követelték, hogy törölje a képet, többen rasszizmussal is megvádolták a 26 éves sztárt. A felháborodást észlelve a csatár bocsánatot kért. – Nyugi, srácok, nagy rajongója vagyok a Harlem Globetrottersnek és a régi szép időknek… Ha megbántottam valakit, bocsánatot kérek – írta a Twitteren. A Harlem Globetrotters egy amerikai kosárlabdashow-együttes, melynek fellépései ötvözik a cirkusz, a színház, a komédia eszközeit a sporttal.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.