EUR: 324,64 Ft
CHF: 279,34 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Fémkampót szúrtak Lucas állkapcsába

Börtönbe az állatkínzókkal! A Lokál még augusztusban indította el kampányát ennek a gondolatnak a jegyében, miután valaki élve nyúzott meg egy macskát Óbudán. A most napvilágra került történet hasonlóan borzalmas. Egy kutyus ugyanis több mint egy évig élt egy karabinerrel az állkapcsában. Ehhez kötötték ki egy rövid láncon. Már túl van a műtéten.

Mindig van lejjebb és mindig van még több könny. Így kezdi közösségi oldalas posztját a Noé Állatotthon Alapítvány, amely egy szívfacsaró történetet mesél el egy sokat szenvedett kutyusról, melyet állatvédők mentettek meg a szörnyű haláltól. A szomorú szemű eb több mint egy évet szenvedett egy fémkampóval az állkapcsában.


“Egy óriási karabinert szúrtak az állába és ahhoz volt rögzítve a nagyon rövid lánca. És, ha mindez a borzalom nem lenne elég, akkor még ehhez jön, hogy szerencsétlennek se háza, se egy kis kuckója ahova behúzódhatott volna.

Lakossági jelzés alapján találtak rá Soshartyànban helyi állatvédők és Ők segítették megszabadulni pokoli kínjaiból. ” A kutyust végül Bozó Brigitta és társai mentették meg. Azonnal orvoshoz került, ahol eltávolították az állkapcsából az óriási karabinert. A fogai letörtek, az állkapcsa átszakadt és gyulladt. Az állatorvos szerint minimum egy éve a szájában lehetett ez a szörnyűség.


Mint kiderült, egy fiatal, két év körüli állatról van szó, amely az állandó fájdalom ellenére nagyon kedves. A cane corso kan kutyus a Noé Állatotthon Alapítványtól a Lucas nevet kapta. A szervezet a bizonyítékok és az orvosi szakvélemények alapján megteszi a feljelentést az ügyben.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót a beszámolójához, hogy annak minél nagyobb nyomatékot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  A Modern városok program 200-nál több, már elindult projektjének háromnegyede tervezési, illetve kivitelezési szakaszban van, és jövőre indulhat a legkisebb települések népességmegtartó képességét fejlesztő Modern falvak program – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

 • Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ globális migrációs csomagja nem az európai emberek, hanem a kibocsátó országok érdekeit képviseli – hangsúlyozta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

 • Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén minimum tízmilliárd forint áll rendelkezésre azon családok számára, ahol legalább három gyermek van és jelzáloghitel-tartozással rendelkeznek. Számukra januártól a harmadik gyerektől gyermekenként egymillió forintos kedvezmény jár a hiteltörlesztéshez, eddig már 851 családot támogatott így az állam – tudta meg a Magyar Idők.