EUR: 320,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Fidesz: Az LMP és az Új Kezdet is Soros érdekeit védi

A Fidesz szerint az LMP minden alkalmat megragad, hogy Soros György érdekeit védje, ebbe illeszkedik az Új Kezdettel kötött megállapodása is.

Az LMP és az Új Kezdet csütörtökön mutatta be közös, 2018-as választási programját.


Erre reagál a Fidesz az MTI-hez csütörtök délután eljuttatott közleményében. Azt írták: az LMP olyan polgármesterrel kötött szövetséget, aki “több mint kétezer magyar polgármesterrel ellentétben” háromszor is megakadályozta a migránsbetelepítési kvótát elutasító önkormányzati határozat elfogadását.

A nagyobbik kormánypárt szerint az LMP “eddig minden alkalmat megragadott arra, hogy Soros György érdekeit védje”, a párt európai parlamenti képviselője minden migránspárti jelentést megszavazott. Ez nem meglepő azok után, hogy Szél Bernadett maga is “migránspárti Soros-szervezetnél” dolgozott – olvasható a Fidesz közleményében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Mi, magyarok nem felejthetünk, nem emelkedhetünk a múltunk sötét bűnei, rémtettei fölé; emlékezetünkben kell tartanunk és tudatosítanunk kell a jövő nemzedékét is, hogy egymást tisztelete, segítése és megértése mennyire fontos nemzetünk egységének fenntartásához, virágzásához – jelentette ki a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a budapesti gettó felszabadulásának 74.

 • Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme – vélekedett az emberi erőforrások minisztere budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön, miután látogatást tett egy XVII.

 • Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Vidéki élet, fiatalok a vidéken elnevezéssel programcsomagot indít a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA), amely 16 millió forintból valósul meg, többek között az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával – jelentették be a program szervezői csütörtökön, sajtótájékoztatón, Budapesten.