EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Életmód

Fogadjunk! Ezeket a karácsonyi pulóvereket semmi pénzért nem venné fel

Az ünnepek sem védenek meg minket azoktól az ízlésficamos tervezőktől, akik olyan karácsonyi pulóvereket dobnak piacra, amelyeket nemhogy magunkra, de talán még a legnagyobb ellenségünkre sem erőszakolnánk rá.

Következő összeállításunkban olyan ruhadarabokat mutatunk be, amelyekhez szó szerint a pamutot és a gyapjút is kár volt pazarolni. Nem csodálkoznánk, ha Jézuska a Télapó vállán zokogna a látványtól. Mi éppen ezt tesszük most, hiszen ezzel a kollekcióval akár büntetni is lehetne. Természetesen senkit sem szeretnénk megbántani, hiszen mindenkinek más az ízlése, de higgye el, ezeket ön sem venné fel.


Kapcsolódó Cikkek

  • Színes őszi receptek

    Színes őszi receptek

    Ősszel új alapanyagok kerülnek az asztalra. A piros gyümölcsös szezonnak vége, itt az ideje, hogy átadják a helyüket a sárga sütőtöknek és a lila szilvának.

  • Ki tart majd el kit?

    Ki tart majd el kit?

    Ma a fiatalok átlagosan 27,4 évesen hagyják el a szülői fészket. Nem akarnak kiröppenni, holott többnyire dolgoznak, önálló keresettel rendelkeznek. Ennek ellenére a fizetésüket zsebpénzként kezelik, vagyis felnőttkoruk elején is lényegében a szüleik tartják el őket.