EUR: 311,63 Ft
CHF: 266,12 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Életmód

Fogadjunk! Ezeket a karácsonyi pulóvereket semmi pénzért nem venné fel

Az ünnepek sem védenek meg minket azoktól az ízlésficamos tervezőktől, akik olyan karácsonyi pulóvereket dobnak piacra, amelyeket nemhogy magunkra, de talán még a legnagyobb ellenségünkre sem erőszakolnánk rá.

Következő összeállításunkban olyan ruhadarabokat mutatunk be, amelyekhez szó szerint a pamutot és a gyapjút is kár volt pazarolni. Nem csodálkoznánk, ha Jézuska a Télapó vállán zokogna a látványtól. Mi éppen ezt tesszük most, hiszen ezzel a kollekcióval akár büntetni is lehetne. Természetesen senkit sem szeretnénk megbántani, hiszen mindenkinek más az ízlése, de higgye el, ezeket ön sem venné fel.


Kapcsolódó Cikkek

  • Az étkezési szokások öröklődnek

    Az étkezési szokások öröklődnek

    Az étkezési szokások, az új fogásokra, ízekre való nyitottság, a gasztronómiai kísérletezőkedv, valamint a preferenciák utánzás által „öröklődnek”.

  • Milliós négyzetméterárak a filmes helyszíneken

    Milliós négyzetméterárak a filmes helyszíneken

    Az elmúlt években gyakran adott otthont hollywoodi sztárokkal készült amerikai szuperprodukciók forgatásának Budapest. Ez persze nem véletlen, mert a fővárosi épületek és városrészek több történelmi korszak, illetve európai nagyváros megidézésére alkalmasak – áll az ingatlan.