2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Életmód

Fogadjunk! Ezeket a karácsonyi pulóvereket semmi pénzért nem venné fel

Az ünnepek sem védenek meg minket azoktól az ízlésficamos tervezőktől, akik olyan karácsonyi pulóvereket dobnak piacra, amelyeket nemhogy magunkra, de talán még a legnagyobb ellenségünkre sem erőszakolnánk rá.

Következő összeállításunkban olyan ruhadarabokat mutatunk be, amelyekhez szó szerint a pamutot és a gyapjút is kár volt pazarolni. Nem csodálkoznánk, ha Jézuska a Télapó vállán zokogna a látványtól. Mi éppen ezt tesszük most, hiszen ezzel a kollekcióval akár büntetni is lehetne. Természetesen senkit sem szeretnénk megbántani, hiszen mindenkinek más az ízlése, de higgye el, ezeket ön sem venné fel.


Kapcsolódó Cikkek

 • Létezik egészséges elhízás?

  Létezik egészséges elhízás?

  A metabolikus szindróma más elemeit nélkülöző elhízás akár még az egészséges kategóriába is sorolható néhány kuztatás szerint, ez az elképzelés azonban megdőlni látszik.

 • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

 • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.