2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Megdöbbentő részletek! Ágyába húzta Havas az újabb áldozatát

Tovább dagad Havas Henrik zaklatási botránya. A napokban újabb áldozat mesélte el részletesen milyen aljas dolgokat művelt vele az újságíró.  Erről a TV2 riportjában meséltek az áldozatok.

Az arcát nem vállaló asszony üzleti kapcsolatban állt Havassal, ezért többször kellett találkoznia vele a férfi lakásán. Első alkalommal a férjével érkezett a megbeszélésre, de – azt mondja – Havas gyorsan a tudtára adta, hogy a férje nem kívánatos személy az üzletben.
Az első támadásra akkor került sor, amikor Havas az egyik tárgyalásuk alkalmával vörösbort akart inni. Az asszony havas privát mosdójába ment, az újságírót a nappaliban hagyta. A mosdóból kilépve már a hálószobában találta Havast.
 – Mikor jöttem ki akkor elkapott, hogy na akkor most itt az ideje, hogy maga is franciatanár legyen itt az ágyamban – mondta a hölgynek Havas.
– Húzott be az ágyába. “Hogy magával milyen jót lehet majd franciázni meg végre valaki anális szex. Biztos hogy jobb mint a Kelemen Anna volt.” – mondta neki Havas. Gyakorlatilag úgy menekültem el tőle. Nem tudott megerőszakolni és én azt hiszem hogy részben azért sem mert nem akartam, részben azért sem mert ő keményen ittas volt – mesélte az áldozat.
Havas ezután több alkalommal is zaklatta még hasonlóképpen az asszonyt. Aki elmondta  ezután az incidens után már csak akkor találkozott Havassal, ha muszáj volt.
 “Ez az erőszakos de akarom de jöjjön de franciázzunk egyet de anális szex és milyen jó meg az orális is meg szóval ezek..még egyszer mondom nem erőszakolt meg, de a szándéka egyértelmű volt.” – mesélte a nő.
Az üzletasszony kérte, hogy ha lehetséges csupán az ügyvédjeiken keresztül beszéljenek. Félt felmenni a férfi lakására a zaklatás után, de mégis meg kellett tennie. Ez volt az utolsó alkalom, hogy nála járt.
A személyes találkozót azonban üzleti partnerek révén a támadások után továbbra sem tudta elkerülni az asszony. Ekkor inkább már a saját lakására hívta fel Havast. Azt mondja ott biztonságban érezte magát. De a férfi ott is rátámadt.

Azt mondja ezzel végleg befejeződött a személyes kapcsolatuk. Innentől kezdve, csak ügyvéden keresztül tárgyalt havassal. Azt mondja a férfi nem csak szexuálisan erőszakolja meg a nőket, hanem lelki terrorban tartja az összes körülötte levő embert nemüktől függetlenül.

Az Index az ATV-hez közel álló forrástól úgy tudja: Havas Henrik a csatorna e heti megbeszélésén elismerte, hogy valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak, mert úgy gondolta, ez jó vicc.

Mint ismert, az utóbbi napokban két ismert nő is azzal vádolta meg a műsorvezetőt, hogy szexuálisan zaklatta őket. Először a valóságshow-ból megismert Baukó Éva beszélt arról, hogy a tévés többször tett neki tisztességtelen ajánlatot, néhány nappal később pedig Molnár Anikó is bizarr zaklatással vádolta meg a tanár urat.

Az ATV is belső vizsgálatot indított Havas Henrik szexuális zaklatási ügyei miatt. A tévés ennek végéig biztos, hogy nem szerepelhet a képernyőn, ám a Bors úgy tudja, hogy a vezetőség ugyan lefolytatja a vizsgálatot az év végéig, de döntésükön nem fognak változtatni. Érthető, hiszem a helyzet annyira kínos, hogy az igen rossz fényt vet a csatornára.


Havasnak egyébként már korábban is volt hasonló botránya. Gesztesi Károly állítja, hogy Havas megkörnyékezte Liptai Claudiát is, de Vágó István is arról számolt be, hogy feleségét is üzenetekkel bombázta. Pár évvel ezelőtt Bárdos András írt könyvet Vágóról, amelyben a tévés elmeséli: egy bulin ismerkedett össze Havas Vágó István feleségével, akit körbeudvarolt, majd találkát kérő SMS-eket küldözgetett. Amikor a felesége ezt elmondta Vágónak, a volt kvízmester válaszolt: „Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Mi, magyarok nem felejthetünk, nem emelkedhetünk a múltunk sötét bűnei, rémtettei fölé; emlékezetünkben kell tartanunk és tudatosítanunk kell a jövő nemzedékét is, hogy egymást tisztelete, segítése és megértése mennyire fontos nemzetünk egységének fenntartásához, virágzásához – jelentette ki a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a budapesti gettó felszabadulásának 74.

 • Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme – vélekedett az emberi erőforrások minisztere budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön, miután látogatást tett egy XVII.

 • Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Vidéki élet, fiatalok a vidéken elnevezéssel programcsomagot indít a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA), amely 16 millió forintból valósul meg, többek között az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával – jelentették be a program szervezői csütörtökön, sajtótájékoztatón, Budapesten.