2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Megszólalt Havas újabb áldozata

Tovább gyűrűzik a Havas körüli botrány. A TV2 Tények műsorának adott exkluzív interjút Molnár Anikó  és számolt be arról, hogy őt is szexuálisan zaklatta Havas Henrik. 

Havas a közös munka során zaklatta Molnár Anikót, még évekkel ezelőtt amikor a botrányhősnő  könyvét készítették. Anikó a Tényeknek azt is elmondta, hogy többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki.


– A testbeszédem is azt mutatta, hogy én nem kívánom ezt az egész szituációt. Egyszer csak azt éreztem, hogy megragadja a karomat és átrakja az ölébe. ” Fogja már meg” – így lazán mondta nekem. A sokadik találkozás után nem egy rózsacsokrot kaptam tőle, hanem egy vibrátort – mesélt Anikó a megdöbbentő részletekről.

A bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóság show sztár felé, megcsókolta.


– Kikísért az ajtóhoz, és amikor mondtam, hogy viszlát akkor odahajolt és megcsókolt. Csak néztem, hogy ezt most hogy… – mondta elcsukló hangon Anikó.

Havas szerint Anikónak ki kellett volna jobban használnia a férfiakat.

Molnár Anikó

Bár a tévés azt állította, nem hajlandó foglalkozni a vádakkal, ma mégis egymás után kétszer is a közösségi oldalán próbálja mentegetni magát.

A két bejegyzést érdemes egyként kezelni. Érezhetően Havas közel van az összeomláshoz, talán a beismeréshez, de azért még próbálkozik a politika és persze a Jobbik szoknyája mögé bújni – írja az Origo, ahol részletesen elemzik, Havas főbb állításait.

Mint arról beszámoltunk, Baukó Éva szerint Havas Henrik többször is bizarr szexet kért tőle az asszisztensi munkája mellett – mondta Baukó Éva a TV2-nek adott interjújában. Állítja, ő minden alkalommal elutasította Havas szexuális ajánlatait.

Emiatt pénteken jelentette be Kisoroszi polgármestere, hogy foglalkoznak az üggyel és rendkívüli testületi ülést hívnak össze Havas Henrik zaklatási botránya ügyében. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudják, de várhatóan még az idén napirendre veszik a kérdést.

Pár nappal később kínos és zavarba ejtő interjút adott a Jobbik internetes tévéjének Havas Henrik a Jobbik saját tévéjében, ahol mentegette magát. A műsorvezető az ellene szóló súlyos vádakra lényegében csak legyintett, mosolyogva és viccesen jegyezte meg, hogy nem is szexuálisan zaklatott, “csak” szexuálisan-verbálisan.

Pénteken az Origo számolt be arról, hogy már Vona Gábor legszűkebb környezete is kezdi belátni, ha a botránypártelnökkel mennek neki a tavaszi választásoknak, nagyjából a negyedik helyért kell majd küzdenie a Jobbiknak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább csökken a Duna vízszintje

    Tovább csökken a Duna vízszintje

    Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél 43-44 centiméterre – mondta Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

  • Mission possible: Az ifjúság védelmében

    Mission possible: Az ifjúság védelmében

    Lehetséges küldetés (Mission possible) elnevezéssel bűnmegelőzési programot indít szerdán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a projekt középpontjában az ifjúságvédelem áll – tájékoztatta a kapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője az MTI-t.