EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,66 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Gazdit keresek!

A karácsony közeledtével egyre inkább felerősödik az emberekben az örökbefogadási vágy, a Lokál pedig segít a kisállatoknak abban, hogy új otthonra találjanak. A mai jelölt egy két év körüli kiscica, aki néhány hónapja szenvedett autóbalesetet.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete gondozásának köszönhetően mára teljesen meggyógyult, bár a hátán a súlyos sérülések nyomai még látszódnak, de mivel a bundája szépen nő, hamarosan azok is eltűnnek. Kedves, barátságos állat. Egyelőre még nem nevezték el, így az örökbe fogadó család dönthet, hogyan szeretné nevezni a cicát. Bár az állat most Hódmezővásárhelyen él, ha felkeltette az érdeklődését és szívesen otthont adna a kis szőrmóknak, a Lokál segít a Budapestre szállításban, így emiatt nem lesznek extra költségek. Az új gazdijelöltek a 20/980-2042-es és a 30/554-8466-os telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail-címen jelentkezhetnek.


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.

 • A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem állt a magyar családok mellé; Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekesektől – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Komáromban.