EUR: 322,32 Ft
CHF: 280,78 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Szexbotrány: Forrnak az indulatok Havas Henrik falujában

Ne érjen a kezemhez és a combomhoz! Végig a taxiban ezt csinálta” – mondta Görög Zita Havas Henriknek a Hal a tortán egy korábbi adásában. Dévényi Tibor lemezlovas mindezt látta és szóvá is tette a tévésnek. Közben Kisorosziban – ahol Havas él és nemrég képviselőnek is választották – forrnak az indulatok. Az ATV az újabb botrány miatt a Havas a pályán ismétlését is levette a képernyőről. 

Holnap este dönt a szexuális erőszak miatt hírbe hozott Havas Henrik sorsáról a kisoroszi képviselő-testület, ahol a tévés május óta képviselő. Kisorosziban a boltban, az utcán, a kocsmában mindenki a tévés botrányáról beszél.


– Henrik komoly ember, de ha több nő is ilyesmit állít róla, biztos van alapja. Biztos lehet rosszat mondani Baukó Évára vagy Molnár Anikóra is, de ilyesmit nem talál ki egyikük sem – fakadt ki a Lokálnak az egyik kocsma teraszán ülő férfi.

A bolt bejárata előtt több asszony összeverődve fogadkozott, ott lesz a csütörtök esti képviselő-testületi ülésen.


– Megbocsáthatatlan, amit Havas tett, fel sem tudom fogni, a felesége hogyan viseli el a sorozatos botrányait… – mondta egy asszony.
Havas Henriket hiába kerestük otthonában, nem nyitott ajtót.

– Születésem óta ebben a faluban élek, de ilyen botrányra nem emlékszem – mondta egy másik helybeli asszony.

– Ezek után akad itt olyan ember, aki komolyan veszi őt, ha egy javaslattal előáll? Kisoroszi egyszer már hibázott, amikor képviselőnek választotta Havast, de remélem, a testület holnap este bölcs döntést hoz és örökre elzavarja őt – tette hozzá.

Kisoroszi – fotó: Lokál

Mint ismert, a tévést Baukó Éva után Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta meg. Sőt az is kiderült, hogy Havas Vágó István feleségét és Liptai Claudiát is üzenetekkel bombázta.

Közben kikerült egy 2014-ben készült felvétel, ahol a Hal a tortán műsorban Görög Zita arról panaszkodott, hogy Havas Henrik a taxiban fogdosta a combját.

„Henrik többet ne érjen a kezemhez és combomhoz! Köszönöm szépen. (…) Az autóban végig ezt csinálta. Egyszerűen ez sértő” – mondta Görög Zita. Szavait alátámasztotta Dévényi Tibor lemezlovas is, aki a műsorban figyelmeztette Havast, hogy ő is látta, mi történt.

Görög Zita kiakadt Havas Henrikre a Hal a tortán műsorában

„Tényleg feltűnéssel csináltad! Én nagyon rosszul látok, de ezt megláttam” – mondta Dévényi, aki tegnap a Lokálnak megerősítette, hogy továbbra is vállalja, amit akkor mondott, és azt is hozzátette, egy ideje már nem barátok Havassal.

Mint ismert, az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, és amíg ez nem zárul le, a műsorvezető nem szerepelhet a tévé képernyőjén. A Blikk pedig megtudta, hogy szombat este már nem a Havas a pályán című műsor kerül adásba az ATV-n, hanem annak eredeti verziója, a Civil a pályán. A csatorna a Havas a pályán ismétlését is levette a képernyőről, és a lap úgy tudja, hogy a háttérben a Hal a tortán említett felvétele áll.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb szintre lép a magyar autóipar

    Újabb szintre lép a magyar autóipar

    Szintet lép a magyar autóipar, cél, hogy a gyártás mellett Magyarország élen járjon a technológiák fejlesztésében is – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás szerdai megnyitóján.