2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Szexbotrány: Forrnak az indulatok Havas Henrik falujában

Ne érjen a kezemhez és a combomhoz! Végig a taxiban ezt csinálta” – mondta Görög Zita Havas Henriknek a Hal a tortán egy korábbi adásában. Dévényi Tibor lemezlovas mindezt látta és szóvá is tette a tévésnek. Közben Kisorosziban – ahol Havas él és nemrég képviselőnek is választották – forrnak az indulatok. Az ATV az újabb botrány miatt a Havas a pályán ismétlését is levette a képernyőről. 

Holnap este dönt a szexuális erőszak miatt hírbe hozott Havas Henrik sorsáról a kisoroszi képviselő-testület, ahol a tévés május óta képviselő. Kisorosziban a boltban, az utcán, a kocsmában mindenki a tévés botrányáról beszél.


– Henrik komoly ember, de ha több nő is ilyesmit állít róla, biztos van alapja. Biztos lehet rosszat mondani Baukó Évára vagy Molnár Anikóra is, de ilyesmit nem talál ki egyikük sem – fakadt ki a Lokálnak az egyik kocsma teraszán ülő férfi.

A bolt bejárata előtt több asszony összeverődve fogadkozott, ott lesz a csütörtök esti képviselő-testületi ülésen.


– Megbocsáthatatlan, amit Havas tett, fel sem tudom fogni, a felesége hogyan viseli el a sorozatos botrányait… – mondta egy asszony.
Havas Henriket hiába kerestük otthonában, nem nyitott ajtót.

– Születésem óta ebben a faluban élek, de ilyen botrányra nem emlékszem – mondta egy másik helybeli asszony.

– Ezek után akad itt olyan ember, aki komolyan veszi őt, ha egy javaslattal előáll? Kisoroszi egyszer már hibázott, amikor képviselőnek választotta Havast, de remélem, a testület holnap este bölcs döntést hoz és örökre elzavarja őt – tette hozzá.

Kisoroszi – fotó: Lokál

Mint ismert, a tévést Baukó Éva után Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta meg. Sőt az is kiderült, hogy Havas Vágó István feleségét és Liptai Claudiát is üzenetekkel bombázta.

Közben kikerült egy 2014-ben készült felvétel, ahol a Hal a tortán műsorban Görög Zita arról panaszkodott, hogy Havas Henrik a taxiban fogdosta a combját.

„Henrik többet ne érjen a kezemhez és combomhoz! Köszönöm szépen. (…) Az autóban végig ezt csinálta. Egyszerűen ez sértő” – mondta Görög Zita. Szavait alátámasztotta Dévényi Tibor lemezlovas is, aki a műsorban figyelmeztette Havast, hogy ő is látta, mi történt.

Görög Zita kiakadt Havas Henrikre a Hal a tortán műsorában

„Tényleg feltűnéssel csináltad! Én nagyon rosszul látok, de ezt megláttam” – mondta Dévényi, aki tegnap a Lokálnak megerősítette, hogy továbbra is vállalja, amit akkor mondott, és azt is hozzátette, egy ideje már nem barátok Havassal.

Mint ismert, az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, és amíg ez nem zárul le, a műsorvezető nem szerepelhet a tévé képernyőjén. A Blikk pedig megtudta, hogy szombat este már nem a Havas a pályán című műsor kerül adásba az ATV-n, hanem annak eredeti verziója, a Civil a pályán. A csatorna a Havas a pályán ismétlését is levette a képernyőről, és a lap úgy tudja, hogy a háttérben a Hal a tortán említett felvétele áll.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.