2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Válni jön haza Kanadából Hujber Feri

Hazalátogat az ünnepekre gyermekeihez Hujber Feri, és belement, hogy feleségével elkezdjék intézni a válást. A Lokál információi szerint a színész a napokban érkezik Magyarországra és mindössze egy hetet tölt itthon.

Hujber Feri hónapok óta nem látta két gyermekét, pontosan azóta, amióta Kanadába költözött. Vancouverből rendszeresen hívja telefonon Noelt és Noát, gyakran folytatnak videóbeszélgetést, így láthatják is egymást, de az nem ugyanaz, mintha személyesen ölelhetné át őket. Hujber egyik színész barátja elárulta, a gyerekeknek nagyon hiányzik az édesapjuk.

– Noel és Noa a történtek ellenére nagyon szeretik édesapjukat, a távozása megviselte őket. Mostanra azonban felerősödött bennük az apjuk hiánya, s alig telik el úgy nap, hogy ne kérdeznék meg, mikor láthatják újra – mondta a család barátja, aki hozzátette: a válási procedúra megkezdődött, és nem kizárt, hogy a közös családi otthont eladják. Feri hazalátogatásának másik oka, hogy a válással kapcsolatos iratokat és ügyeket elintézze. Amikor a felesége először bejelentette, hogy elválik, hallani sem akart róla. Később, amikor Cynthia másodszor is beadta a válókeresetet, beleegyezett, de akkor nem állapodtak meg semmilyen konkrétumban. A hírek szerint nemcsak Cynthia találta meg új párját, hanem a színész is megismerkedett egy hölggyel. Hujber egyébként jól érzi magát Vancouverben és egyelőre esze ágában sincs hazaköltözni. Munkát vállalt, és rendszeresen részt vesz az ottani magyar közösség programjaiban. Rengeteg új barátot szerzett közvetlen, kedves stílusával.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.