2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

György herceg egy dolgot kért a Mikulástól

Az egész világ elolvadt, amikor Vilmos herceg finnországi látogatása során átadta kisfia, György herceg kívánságlistáját a Mikulásnak.

A legcukibb trónörökös a levél elején bekarikázta, hogy nagyon jól viselkedett, majd a listája közepére egyetlenegy dolgot írt: szeretne egy rendőrautót.


Fotó: Facebook

A királyi család rajongóinak egyébként ez nem is lehet nagy meglepetés, hiszen köztudott, hogy a kis herceg él-hal a nagy és zajos járművekért: imádja a teherautókat, a buszokat és a helikoptereket is. Azért, hogy hivatalos jelleget is adjon cuki levelének, György még alá is írta, hogy a Télapó biztosan tudja, kinek kell majd kézbesíteni az ajándékot.

Fotó. Profimédia

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

    Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

    Kaposmérőn él Kassai Lajos magyar íjkészítő, lovasíjász versenyző, a Magyar Érdemrend középkeresztje tulajdonosa. Módszere egyedülálló a világon: amit a lovasíjászatról tudni, azt jelenleg tőle tudja a világ.

  • 100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezer forint. Ennyit spórolhatunk egy év alatt, ha bolti palackozott helyett csapvizet iszunk. A fővárosiak ráadásul szerencsés helyzetben vannak, hisz a budapesti ivóvíz kiváló minőségű, fogyasztásával pedig nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetünket is kímélhetjük.