2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Hajléktalan ember kínozta meg Mázlit

Noha nevekkel nem poénkodunk, Mázli cica neve valóban telitalálat. Ezt a gyönyörű négylábút egy állatkínzó hajléktalan karmai közül sikerült kimenteniük lelkes állatvédőknek. A macska már jól van, ám az orra örök emlékül jelzi, hogy milyen szörnyűségeken mehetett keresztül.

A Lokál állatkínzás elleni kampánya és az elkövetők börtönbe juttatásáért indított harcunk továbbra is gőzerővel folyik, ám ennek ellenére sajnos továbbra is napvilágra kerülnek olyan állatkínzásos történetek, melyek minden egészséges lelkületű embert elborzasztanak. Ezúttal a Budaörsi Állatmenhely Facebook oldalán találtunk rá a szörnyű történetre.


Forrás: Facebook

“Mázli se maradjon ki a gazdisodás reményéből. Szokták mondani a név kötelez… Mázli nagyon rossz körülményekből lett kimentve. Egy hajléktalan ember kínozta dobálgatta. Teli volt sebbel. Az orrán a mai napig látszik a kínzás a sanyarú sorsának nyoma. Ketten voltak… Sajnos a másik cica elpusztult. Belső vérzése volt, bele se tudunk gondolni miken mehetett keresztül. Mázlinak nagy szerencséje volt, hogy még ki tudott menekülni a halálból. Minden álma egy csoda gazdi aki mellet mindent hátra tud hagyni minden rossz emléket el tud felejteni. ”

Reméljük minél hamarabb akad egy olyan szerető gazdi, akinél az eddigieknél sokkal jobb sora lesz ennek a gyönyörű cicának. Megérdemelné!


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek