EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Hajmeresztő! Repülőgépben landoltak a bázisugrók – Videó!

Elképesztő, egyben hajmeresztő rekordot állított be két bázisugró, Fred Fugen és Vince Reffett. A két francia eleve a világ egyik legveszélyesebb sportját űzi, ám most sikerült emelniük a téten.

A bázisugró madáremberek ugyanis a Jungfrau 4158 méteres csúcsáról vetették magukat a mélybe azzal a céllal, hogy zuhanás közben szó szerint „berepüljenek” egy arra járó repülőbe. A rekordkísérlet közben szerencsére minden rendben ment, így a két sportoló ezen túl elmondhatja, hogy szabadesés közben, nagyjából 130 kilométeres sebességgel és több ezer méter magasságban „felkéredzkedtek” egy repülőre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.