EUR: 310,79 Ft
CHF: 265,66 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Havas flegmán terel a súlyos vádakkal kapcsolatban

Kínos és zavarba ejtő interjút adott a Jobbik internetes tévéjének Havas Henrik, aki (ebben a pillanatban még) az ATV műsorvezetője. Havas nem hajlandó foglalkozni szexuális zaklatásának részleteivel, terel, de perelni érdekes módon nem fog.

A Jobbik saját tévéjében mentegette magát Havas Henrik, érdekes módon nem az ATV-ben került sor a riportra. A műsorvezető az ellene szóló súlyos vádakra lényegében csak legyintett, mosolyogva és viccesen jegyezte meg, hogy nem is szexuálisan zaklatott, “csak” szexuálisan-verbálisan.


A riporter felemlegette Havasnak azokat az eseteket, amikor Baukó Éva már megvádolta őt szexuális zaklatással, de Havas vagy azt mondta, hogy nem emlékszik a hírre, vagy úgy reagált, hogy nem érdekelte, és nincs kedve részletekbe belemenni.

Havas tagadja, hogy Baukó a személyi asszisztense lett volna, csak arra emlékszik, hogy a hölgy apja vagy nagyapja téglagyári igazgató volt. Ezt Baukó Éva rögtön meg is cáfolta, azt mondta, hogy Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatta be, mint a személyi asszisztensét, és sem az apja, sem pedig egyik nagyapja nem volt téglagyár-igazgató.


A kínos interjú során felmerült a kérdés, hogy mikor fog perelni, ha már ennyire nem kap levegőt, de Havas csak flegmán odaveti, hogy nem fog, és amúgy is, perelte ő már a Blikket és a Magyar Nemzetet is, jegyzi meg hanyagul, többször el kellett mennie a tárgyalásokra, aztán pedig kapott pár millió forintot. Úgy tűnik ez pitiáner összeg a Tanár Úrnak, nem éri meg vele foglalkozni.

A beszélgetés végén Havas még hozzátette, nem érdekli a Jobbik helyzete és az ott folyó belső harcok.

Havas és a Jobbik mélyrepülése kéz a kézben jár, a műsorvezető botránya mellett a szélsőséges párt is soha nem látott válságban van, sorra hagyják el szimpatizánsai, puccsot emlegetnek, Vona napjai pedig meg vannak számlálva, és mindezek mellett törvénysértően, tiltott pártfinanszírozást fogadtak el a már orvosi esetként viselkedő Simicska Lajostól.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amellyel zsarolhatja a DK-t és szocialistákat – nyilatkozta Budai Gyula fideszes képviselő, aki arra vár választ a baloldali pártoktól, mivel tartja sakkban Gyurcsányt és az MSZP-t a “baloldal pénztárnoka”, ami miatt mindenképpen ki akarják hozatni a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt ügyvédet a börtönből.

 • Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országház előtt több százezer ember előtt megtartott március 15-i ünnepi beszédében.

 • Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Solton.