2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Havas flegmán terel a súlyos vádakkal kapcsolatban

Kínos és zavarba ejtő interjút adott a Jobbik internetes tévéjének Havas Henrik, aki (ebben a pillanatban még) az ATV műsorvezetője. Havas nem hajlandó foglalkozni szexuális zaklatásának részleteivel, terel, de perelni érdekes módon nem fog.

A Jobbik saját tévéjében mentegette magát Havas Henrik, érdekes módon nem az ATV-ben került sor a riportra. A műsorvezető az ellene szóló súlyos vádakra lényegében csak legyintett, mosolyogva és viccesen jegyezte meg, hogy nem is szexuálisan zaklatott, “csak” szexuálisan-verbálisan.


A riporter felemlegette Havasnak azokat az eseteket, amikor Baukó Éva már megvádolta őt szexuális zaklatással, de Havas vagy azt mondta, hogy nem emlékszik a hírre, vagy úgy reagált, hogy nem érdekelte, és nincs kedve részletekbe belemenni.

Havas tagadja, hogy Baukó a személyi asszisztense lett volna, csak arra emlékszik, hogy a hölgy apja vagy nagyapja téglagyári igazgató volt. Ezt Baukó Éva rögtön meg is cáfolta, azt mondta, hogy Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatta be, mint a személyi asszisztensét, és sem az apja, sem pedig egyik nagyapja nem volt téglagyár-igazgató.


A kínos interjú során felmerült a kérdés, hogy mikor fog perelni, ha már ennyire nem kap levegőt, de Havas csak flegmán odaveti, hogy nem fog, és amúgy is, perelte ő már a Blikket és a Magyar Nemzetet is, jegyzi meg hanyagul, többször el kellett mennie a tárgyalásokra, aztán pedig kapott pár millió forintot. Úgy tűnik ez pitiáner összeg a Tanár Úrnak, nem éri meg vele foglalkozni.

A beszélgetés végén Havas még hozzátette, nem érdekli a Jobbik helyzete és az ott folyó belső harcok.

Havas és a Jobbik mélyrepülése kéz a kézben jár, a műsorvezető botránya mellett a szélsőséges párt is soha nem látott válságban van, sorra hagyják el szimpatizánsai, puccsot emlegetnek, Vona napjai pedig meg vannak számlálva, és mindezek mellett törvénysértően, tiltott pártfinanszírozást fogadtak el a már orvosi esetként viselkedő Simicska Lajostól.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ

  Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ

  Létrehozzák a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyét, a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatója Vitézy Dávid lesz – tájékoztatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kedden az MTI-t.

 • Brutális baleset az M5-ösön

  Brutális baleset az M5-ösön

  Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya Szeged közelében – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.

 • Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  A budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergely főpolgármesterrel – jelentette be Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a hétvégén.

 • Erősödik a migráció a déli határnál

  Erősödik a migráció a déli határnál

  Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők – közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.