2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Havas flegmán terel a súlyos vádakkal kapcsolatban

Kínos és zavarba ejtő interjút adott a Jobbik internetes tévéjének Havas Henrik, aki (ebben a pillanatban még) az ATV műsorvezetője. Havas nem hajlandó foglalkozni szexuális zaklatásának részleteivel, terel, de perelni érdekes módon nem fog.

A Jobbik saját tévéjében mentegette magát Havas Henrik, érdekes módon nem az ATV-ben került sor a riportra. A műsorvezető az ellene szóló súlyos vádakra lényegében csak legyintett, mosolyogva és viccesen jegyezte meg, hogy nem is szexuálisan zaklatott, “csak” szexuálisan-verbálisan.


A riporter felemlegette Havasnak azokat az eseteket, amikor Baukó Éva már megvádolta őt szexuális zaklatással, de Havas vagy azt mondta, hogy nem emlékszik a hírre, vagy úgy reagált, hogy nem érdekelte, és nincs kedve részletekbe belemenni.

Havas tagadja, hogy Baukó a személyi asszisztense lett volna, csak arra emlékszik, hogy a hölgy apja vagy nagyapja téglagyári igazgató volt. Ezt Baukó Éva rögtön meg is cáfolta, azt mondta, hogy Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatta be, mint a személyi asszisztensét, és sem az apja, sem pedig egyik nagyapja nem volt téglagyár-igazgató.


A kínos interjú során felmerült a kérdés, hogy mikor fog perelni, ha már ennyire nem kap levegőt, de Havas csak flegmán odaveti, hogy nem fog, és amúgy is, perelte ő már a Blikket és a Magyar Nemzetet is, jegyzi meg hanyagul, többször el kellett mennie a tárgyalásokra, aztán pedig kapott pár millió forintot. Úgy tűnik ez pitiáner összeg a Tanár Úrnak, nem éri meg vele foglalkozni.

A beszélgetés végén Havas még hozzátette, nem érdekli a Jobbik helyzete és az ott folyó belső harcok.

Havas és a Jobbik mélyrepülése kéz a kézben jár, a műsorvezető botránya mellett a szélsőséges párt is soha nem látott válságban van, sorra hagyják el szimpatizánsai, puccsot emlegetnek, Vona napjai pedig meg vannak számlálva, és mindezek mellett törvénysértően, tiltott pártfinanszírozást fogadtak el a már orvosi esetként viselkedő Simicska Lajostól.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel magyarázkodik Sneider

    Ezzel magyarázkodik Sneider

    Mint arról beszámoltunk, újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amelyből kiderül, hogy a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhedtársaival agyba-főbe vert egy roma férfit, amiért felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

  • Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Az idén másodjára dőlt meg a magyarországi áramfogyasztási rekord, január 23-án 6926 megawattos (MW) csúcsterhelést regisztráltak, amely 42 megawattal meghaladta a korábbi negyedórás hitelesített történelmi rekord csúcsértéket – közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt.