EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Havas Henrik a lépcsőházban is üldözte áldozatát

Egyre durvább dolgok derülnek ki Havas Henrik szexuális zaklatási ügyéivel kapcsolatban. A tévést már kutyával kellett fenyegetni, hogy hagyja abba egy üzletasszony zaklatását.

Hosszú percekig lehetne sorolni azoknak a nőknek a nevét és történetét, aki azzal vádolják Havas Henriket, hogy  verbálisan vagy szexuálisan zaklatta őket. A botrányt Baukó Éva robbantotta, aki elmesélte, hogy a tanár úr az albérletét és az iskoláit is fizette volna, ha a fiatal lány a barátnője lesz. Azóta több halálos fenyegetést is kapott. –  Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mögé, mert akár meg is sérülhetek, az már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni – mesélte a Borsnak Éva. Molnár Anikó szintén nevét és arcát vállalva állt a kamerák elé és mesélte el, hogy Havas a közös könyvük írása közben az ölébe húzta a kezét, egyszer akaratán kívül megcsókolta, valamint óvszert és vibrátort ajándékozott neki. Ez utóbbit egyébként a tévés az Index információi szerint be is ismerte. A Tényeknek nyilatkozott egy üzletasszony, aki arcát nem vállalva elmesélte, hogy Havas kikötötte: férje nélkül érkezzen az üzleti tárgyalásukra, amire a tévés a lakását javasolta. Itt Havas állítólag megpróbálta leteperni a nőt az ágyra, aki végül kiszabadult. Egy másik alkalommal – már a saját lakásában – a házvezetőnője mentette meg a hölgyet, aki kénytelen volt kirohanni lakásból, hogy elmeneküljön Havas elől. – Rohant utánam és a bejáró nénim kiabált rá, hogy „Vigyázz! Megesz a kutya!” Ettől torpant meg és ettől maradt a lépcsőházban – mesélte a nő, aki ezután már csak ügyvéden keresztül tárgyalt Havassal.


Havas Henrik (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.