EUR: 321,91 Ft
CHF: 280,65 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Havas mandátumába kerülhet a zaklatási botrány

A Bors írta meg, hogy Havas Henrik idén került be a kisoroszi önkormányzat képviselő-testületébe, ám most nagyon úgy néz ki, hogy akár mandátumába is kerülhet a zaklatási botrány. Mint arról korábban beszámoltunk, az egykori ValóVilág-szereplő, Baukó Éva azzal vádolta meg a tanár urat, hogy az többször is szexre akarta rábeszélni és félreérthetetlen ajánlatokat tett Évának.

A botrány kirobbanása után nem sokkal a lap is megkereste munkahelyét, az ATV-t azzal kapcsolatban, hogy mégis mi lesz Havas sorsa a kellemetlen és egyben durva vádak nyilvánosságra kerülése után. A csatorna azt válaszolta, hogy még csak vizsgálatot sem indítanak az ügyben, mert komolytalannak tartják az egészet.


Ezek után jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a kisoroszi önkormányzat is ezen az állásponton van? A település alpolgármestere a kérdésre annyit válaszolt, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ha Havas minél hamarabb tisztázná magát – írja a Bors.

Baukó Éva egyébként videóüzenetben erősítette meg a vádakat közösségi oldalán, ahol újabb részleteket fedett fel a Havas-féle zaklatási botrány kapcsán.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

    Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

    2018-ban is nyilvánvaló, hogy szuverenitás, függetlenség és önállóság nélkül nem tudja elérni céljait egy nemzet, és az október 23-i ünnepségeket is ennek jegyében ünnepet szervezik – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A civilek egyszerűbben kaphatnak támogatást jövőre

    A civilek egyszerűbben kaphatnak támogatást jövőre

    Jövőre a kisebb civil szervezeteknek kétszázezer forintos egyszerűsített támogatást vezet be a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA), a nagyobbaknál pedig összevonják a korábbi működési és szakmai célú támogatást – hangzott el kedden Tatabányán, az Alap 2019-es változásait bemutató országos előadássorozat első állomásán.