EUR: 321,80 Ft
CHF: 280,47 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Havas szexbotránya kicsinálja Vonát

Miközben Havas Henrik flegmán és széttárt karokkal próbálja hárítani az őt ért szexuális zaklatás vádját, addig úgy tűnik, Vona Gábor bukását máris elérte.

Kínos és zavarba ejtő interjút adott a Jobbik internetes tévéjének Havas Henrik a Jobbik saját tévéjében, ahol mentegette magát. A műsorvezető az ellene szóló súlyos vádakra lényegében csak legyintett, mosolyogva és viccesen jegyezte meg, hogy nem is szexuálisan zaklatott, “csak” szexuálisan-verbálisan.


Mostanra Vona Gábor legszűkebb környezete is kezdi belátni, ha a botránypártelnökkel mennek neki a tavaszi választásoknak, nagyjából a negyedik helyért kell majd küzdenie a Jobbiknak. Eddig a rengeteg ügyetlenség, bénáság, szerencsétlenkedés dühítette a párt (drámaian fogyó) szimpatizánsait és persze a vezetők többségét. Egyszerre kutyuska-képek, hízelgés a baloldali szavazóknak, kedves mondatok a melegeknek, Hanuka-üdvözlés, közben zsidózás, cigányozás, a nyugdíjasok szidalmazása. Vagyis még a baloldali fordulatot is kétbalkezesen vezényelte Vona. Sokak szerint úgy, ahogy főnöke, Simicska Lajos diktálta. A baloldali hízelkedésbe valamelyest még beleillett, hogy Havas Henrikkel írat magáról kampánykönyvet Vona Gábor. De így, hogy Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul egy közönséges szexuális ragadozó is, a bénultság vett erőn a párton – összegezte az Origo.

Egyébként a tévés nem jelent meg azon a sajtótájékoztatón, ahol éppen az ő könyvét mutatták be, amit a Jobbik elnökéről írt. Havas Henrik azóta is bujkál.


Mint arról beszámoltunk, Dúró Dóra például kifejezetten elhatárolódott Havastól, azt mondta, hogy semmi közük ehhez az emberhez.

Az egyre népszerűtlenebb pártnak nyilván nem hiányzott, hogy egy néhány hónapja hozzájuk csapódott újságíró gyalázatos múltja is rájuk vetüljön. Simicska és Soros sajtója persze igyekszik segíteni Havasnak, de ez reménytelen vállalkozás – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek