EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Belföld

Molnár Anikó: Havas vibrátort adott és meg kellet fognom a nemi szervét – Videó!

Molnár Anikó még évekkel korábban ismerkedett meg Havas Henrikkel, amikor a közös botránykönyvükön dolgoztak. A valóságshow-ból ismert nő is megfordult Havas Henrik 13. kerületi irodájában, ahol a korábbi áldozatát, Baukó Évát is zaklatta.

Úgy tűnik, nem Baukó Éva esete az egyetlen olyan zaklatási ügy, amiben Havas Henrik részt vett. A TV2 Tények műsorának adott exkluzív interjút Molnár Anikó hosszan beszélt arról, hogy milyen megaláztatásokon kellett átesnie a tanár úr irodájában.


A korábban modellként is dolgozó nő elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.


Bár a tévés eddig azt állította, nem hajlandó foglalkozni az ellene felhozott szexuális zaklatás vádjával, most közösségi oldalán próbálja mentegetni magát. Érezhetően Havas közel van az összeomláshoz, talán a beismeréshez, de azért még próbálkozik a politika és persze a Jobbik szoknyája mögé bújni.

Havas és a Jobbik mélyrepülése egyébként kéz a kézben jár. A műsorvezető botránya mellett a szélsőséges párt is soha nem látott válságban van, sorra hagyják el szimpatizánsai, puccsot emlegetnek, Vona napjai pedig meg vannak számlálva, és mindezek mellett törvénysértően, tiltott pártfinanszírozást fogadtak el a már orvosi esetként viselkedő Simicska Lajostól.

Pénteken az Origo számolt be arról, hogy már Vona Gábor legszűkebb környezete is kezdi belátni, ha a botránypártelnökkel mennek neki a tavaszi választásoknak, nagyjából a negyedik helyért kell majd küzdenie a Jobbiknak.

Rejtélyes munkatársnője mögé bújik Havas a szexbotrány elől

Havas közösségi oldalán egy ismeretlen fiatal nő levelét közlte, pontosabban csak egy részletet. Désiré-nek hívja, és Désiré személyiségi jogainak védelmében nem árulja el, hogy kiről van szó. Az Origo meg is jegyzi, hogy igazán elismerésre méltó törvénytisztelet! Kár, hogy Baukó Éva és Molnár Anikó jogaira kevésbé volt tekintettel.

A titokzatos Désiré egyébként azt állítja, hogy Baukó Éva nem személyi asszisztensnek, hanem titkárnőnek jelentkezett Havasnál, ő csak egyszer látta. Nem mintha akkora különbség lenne a két pozíció között. A titokzatos nő ezek után úgy próbálja védeni az egyébként egyetemi docenst, hogy azt bizonygatja, őt, azaz Désirét nem zaklatta. Amúgy nem lennénk meglepődve, ha ezt a levelet maga, Havas Henrik kreálta volna.

 

 

Az Origo egy zseniális hasonlattal szemlélteti a bejelentés lényegét. “Havas úgy gondolja ezek szerint, hogyha valaki elgázol valakit a zebrán az Andrássy úton és a bírósági tárgyalására odavisz egy másik járókelőt, aki tanúsítja, hogy a Széll Kálmán téren előzékenyen átengedte, akkor az enyhítő körülmény? Mi több, bizonyíték, hogy egy ilyen udvarias úrvezető nem gázolhat el senkit?”

A lap egyébként a szegedi egyetemnél is érdeklődött, hogy ők ugyan mit gondolnak erről a bizarr esetről, ám eddig még nem érkezett válasz a megkeresésre.

Ami viszont igazán szánalmas, az Havas visszaügyetlenkedési próbálkozása a balliberális tábor felé. Egyrészt világosság vált számára, hogy a Jobbik már nem látja szivesen, sőt egyenesen kínosnak tartja személyét, másrészt, nyilván retteg, mikor rúgják ki az ATV-től – írja az Origo.

A lap egyébként úgy tudja, hogy Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója hétfőn egyeztet arról, hogy indítsanak-e vizsgálatot Havas Henrik ügyében, akit már két ismert nő vádol szexuális zaklatással. Kiderült az is, hogy Havas Henrik nem mondott igazat, amikor azt írta a Facebookon, a vezérigazgató megígérte neki, hogy az ATV egy őt támogató nyilatkozatot fog közzétenni.

„Hétfőn a vezetőséggel a sajtóban megjelent cikkeket átnézzük, és néhány napon belül döntünk a hogyan továbbról. Nyilván új hírek jelentek meg a sajtóban, ezekről még nem tudtunk beszélni. Még egyszer azt tudom mondani, amit korábban is mondtam, és ebben következetesek leszünk: amennyiben beigazolódik bármelyik kollégánkról is – és most általánosságban beszélek – hogy egy szexuális zaklató, és ez egyértelműen bizonyítást nyer, akkor azt nem tűrjük meg az ATV-ben”

Havas Henrik korábban azt írta a közösségi oldalán, hogy a csatorna kiáll mellette, Németh Szilárd azonban nem ezt mondta. Állítja, ő nem ígért ilyet.

„Havas Henrik ezt a nyilatkozatát nem egyeztette az ATV-vel, az említett telefonbeszélgetés arról szólt, hogy én elmondtam neki, hogy mit fogok nyilatkozni a sajtóban. Erre ő úgy emlékszik, hogy támogató közleményt adunk ki.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Duna House: A falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

  Duna House: A falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

  A Magyar falu program keretében bejelentett falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) a hazai ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti, és elsősorban a nagyvárosoktól távolabb eső településeken jelenthet segítséget az otthont keresőknek, a főváros környéki ingatlanpiacon nem fog jelentős változást okozni a Duna House elemzése szerint.

 • Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi családi otthonteremtési támogatás (csok) – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Az MSZP-nek egyetlen előnye van, de az sem ér sokat

  Az MSZP-nek egyetlen előnye van, de az sem ér sokat

  Az MSZP egyetlen előnye, hogy történelmi pártként, az MSZMP utódjaként ismert, jól beágyazott, – s főként az idősebbek körében – népszerű politikai erő – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.