EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Sport

Hírességek is futnak a vasárnapi Mikulásfutáson

December 3-án, vasárnap az előre jelzett hóesésben a már hagyományos 4. Rossmann Mikulásfutás egy rövid időre felpezsdíti a IX. kerületi Vásárcsarnok körüli utcák életét.

A Sóház utcából rajtolnak a 2,3 km-es távon a piros köpenyesek előbb délután egykor, majd háromkor is. A családi futás is (700 méter) 14.15-kor indul. A Mikulás ruháról a szervező BSI gondoskodik minden nevező számára.

A bemelegítést Béres Alexandra egykori fitnesz világbajnok vezényli. A többezres mezőnyben ott lesz Gelencsér Tímea, a 2016. évi szépségkirálynő és fiaival együtt Marton Adrienn, ételstylist, a Life Tv egyik gasztroműsorának gazdája. Ők a 13 órakor kezdődő futamban kaptak helyet. A hírességek közül Béres Alexandra, Tarnai Dávid operaénekes, dr. Panyik Anita, a Survivor tv show szereplője, akinek születésnapja december 6-án, a Mikulások napján van, és dr. Zacher Gábor toxikológus 15 órakor futnak. 
 
Adni legalább akkora élmény, mint kapni! – tartja a mondás A szervező Budapest Sportiroda arra kéri a jó lelkű indulókat, hogy a futásé mellett legyen a szemük előtt az adakozás öröme is. A résztvevők elhelyezhetik az ajándékaikat a Corvinus Egyetem aulájában felállított óriási puttonyban. A játékokat, iskolaszereket, írószereket az ÁGOTA alapítványon keresztül kapják meg az állami gondozott gyerekek. Az akció eredményeként tavaly több mint 1500 ajándék került a futók közösségének puttonyába.

Kapcsolódó Cikkek