2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Dunaújváros

Így futottak a Mikulások!

Jótékonysági adventi futást szervezett a Dunaújvárosi Triatlon SE. Az összegyűlt adományokból Fekete Milán gyógykezelését támogatják. 

Már jóval a három órás kezdés előtt benépesült a Városháza tér advent második szombatján: az Aquarius Triatlont szervező Dunaújvárosi Triatlon SE idén második alkalommal rendezte meg az adventi futást. Az esemény különlegessége, hogy nincs nevezési díj, a résztvevők tetszőleges összeggel támogathatják a jótékonysági kezdeményezést: ezúttal Fekete Milán gyógykezelését.

A hideg ellenére is sokan vállalták a jótékonysági futást

Arról, hogy a futók a hideg és a fagyos szél ellenére is komfortosabban érezzék magukat, a DVG Zrt. gondoskodott – forralt bort és teát biztosítottak a jelenlevőknek –, a szervezők pedig a divatos viseletet garantálták a futóknak, akik egy-egy Mikulás-sapkát kaptak ajándékba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.