EUR: 317,51 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Így harcol a magyar Chuck Norris – Videó!

Nem ismer határokat a Meglepkék csapata, ha extrémitásról vagy ajándékozásról van szó. Ezt már többször bebizonyította az országban egyedülálló élményeket nyújtva azok számára, akik valami különleges meglepetéssel szeretnék meglepni családtagjukat, barátjukat, kedvesüket vagy akár munkatársukat.

Most a karácsonyi ajándékozást szeretné megkönnyíteni egy igazán különleges videóval, amiben a magyar Chuck Norris mutatja meg milyen is egy igazi akcióhős élete.


Krista Gábort a magyar Chuck Norris-ként emlegetik mindenhol, ugyanis félelmetesen hasonlít a Texasi kopó-ként elhíresült színészre.

A tankokkal és nehézfegyverekkel lövöldöző akciófilm különlegessége még, hogy a csata végén megjelenik még egy Katika is, aki férfiakat megszégyenítő bátorsággal állja. Sőt pár perc erejéig Lara Crofttá változik még a középkorú háziasszony is.


Az akció végére garantált, hogy a néző is úgy érezze, meg kell tudnia, ő képes lenne-e legyőzni az ellenfelét a harcban.

A Meglepkék valóra váltják legmerészebb álmaidat is. Akkor is, ha kiengednéd a gőzt és darabjaira törnél egy autót, vagy épp kiugranál egy helikopterből több száz méter magasból. Előttünk önmagad lehetsz, hiszen mindent megteszünk azért, hogy kilépj a komfortzónádból és valódi élményeket szerezhess. Nincs más dolgod csak gyere és repülj velünk az adrenalin szárnyán. Ne feledd egy fecske  lepke is csinál nyarat, úgyhogy bátran bízd ránk magad. Hiszen bárkiből lehet akcióhős, amikhez mi minden mást biztosítunk.

Kapcsolódó Cikkek