EUR: 317,11 Ft
CHF: 279,26 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Extra

Így távozott Havas Henrik az ATV-től – Fotók!

Mint arról korábban beszámoltunk, az ATV vizsgálatot indított, majd fel is függesztette a munkavégzés alól Havas Henriket a vele szemben felmerült vádak miatt. Mint ismert, a tévést már ketten is szexuális zaklatással vádolják.

Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV későbbiekben dönt – számoltunk be róla délelőtt.


Havast délután az ATV vezetősége személyesen is meghallgatta a csatorna budapesti székházában. Munkatársunk távozása után kapta lencsevégre a tanár urat.

Ismert, Baukó Éva és Molnár Anikó kiálltak a nyilvánosság elé, hogy elmondják, hogyan zaklatta őket szexuálisan Havas Henrik. Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.


Molnár Anikó elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek