EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Januárban költözik a NAV

Megújul a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal épülete, és januártól a NAV ügyfélszolgálata is az Ady Endre utcába költözik.

Nyolcszáz négyzetméter alapterülettel és számos új szolgáltatással bővül a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai épülete. Januártól az adóhatósági ügyfélszolgálat is az Ady Endre utcába költözik. Az eddigi munkaállomásokkal szemben év első napjától 25 kormányablak várja az ügyfeleket. A járási székhely kormányablakának szolgáltatása kibővül a foglalkoztatási, a földhivatali, valamint családtámogatási ügyfélszolgálattal, de itt kap helyet öt új munkaállomással a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új ügyfélszolgálata is.


 

A munkálatok ütemtervnek megfelelően haladnak, így az ügyfelek 2018. január első napjától már az elkészült épületben tudják intézni az ügyes-bajos dolgaikat.

Ám nem csak ez a változás köszönt be az új évvel a hivatal életében: a megújult épületnek köszönhetően a Járási Hivatal a jelenleg használt hat különböző ingatlanból háromba költözik. Így javul az ügyfelek kiszolgálása és olcsóbb lesz a működtetés is.

Az országban először lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol a NAV és a Kormányhivatal egy épületben tudja kiszolgálni az ügyfeleket, ami jóval gyorsabbá teszi az ügyintézést.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.