EUR: 317,77 Ft
CHF: 281,26 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Játsszon a téli estéken!

Hosszú évek után újra divatba jöttek a társasjátékok, amelyekkel ma már nemcsak a gyerekek, de a nagyobb társaságok is órákon keresztül múlathatják az időt. A bőséges választéknak köszönhetően azonban komoly kihívás jelenthet, hogy milyen társasjáték kerüljön a karácsonyfa alá.

A Gémklub Játékáruház segítségével bemutatunk pár újdonságot az áruház kínálatából, amelyekből választhatunk a gyerekeknek is, vagy akár saját magunkat is meglephetjük, aminek bizonyára a baráti társaságunk is örülni fog.


Ticket to Ride – Az első utazással különböző színű kártyákat kell összegyűjteni, amelyek segítségével vasúti útszakaszokat lehet összekötni és teljesíteni a menetjegyeket a győzelemért. Ez a játék csodás európai vasúti kalandot ígér a gyerekeknek.

Pengoloo – Ez a memóriajáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas lehet. A játékosoknak azt kell ellenőrizniük, hogy a tojásaikon ülő pingvinmamák valóban a sajátjukat őrzik-e. A játékosok egymás után dobnak a két kockával és megpróbálják eltalálni, melyik két pingvinmama melenget ugyanolyan színű tojást, mint a dobott színek. Ha jól emlékeznek, máris átköltöztethetik őket a saját jégtáblájukra, amivel értékes pontokat gyűjtenek.


Concept – Családoknak, baráti társaságoknak ajánlott modern társasjáték, amely egyben feladványmegoldó és kommunikációra építő. A játékban feladványok vannak, a cél, hogy a játékostárs kitalálja a helyes megoldást. Itt azonban csak és kizárólag ikonokra lehet támaszkodni. A játéktáblán kategóriákra osztva olyan meghatározások szerepelnek, mint „élőlény”, „történelmi vagy kitalált személy”, „fémből készült” vagy „lyukas”. A soron lévő játékos ezekre a mezőkre helyezhet kockákat, mintegy nyomokként, amelyek a feladvány megoldásához vezetnek.

Cortex Challenge – IQ party – Az idei év játéka díjat nyerte el ez a partijáték. A rengeteg kihívásban olyanok szerepelnek, mint kiválasztani a hiányzó elemet és párosítani, valamint kitalálni a labirintusokból. Az első játékos, aki össze tudja rakni az „agyát”, megnyeri a játékot!

Dice Forge – Igazi újdonság a sors kovácsai elnevezésű társasjáték, amelyben az istenek nagyszabású viadalt rendeznek a Mennyei Szigeteken, ahol vitéz hősök mérkőznek meg egymással, hogy félistenekké válhassanak.
A jutalom elnyeréséhez dicső próbákban kell helytállniuk, majd áldozatokat bemutatniuk a szentélyekben, hogy az istenektől kapott ajándékaikat kockáikba kovácsolják, így téve egyre erősebbé és hatalmasabbá azokat.

Kapcsolódó Cikkek