EUR: 326,36 Ft
CHF: 281,21 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb IV.kerület

Jótékonykodtak focistáink

Kitettek magukért az Újpest FC játékosai és szurkolói, hiszen a klub által szervezett karácsonyi jótékonysági gyűjtésre közel ötvendoboznyi játék, ruha és tartós élelmiszer gyűlt össze a Szusza Ferenc Stadion recepcióján.

Németh Gergő, Banai Dávid, Oroszi Benjámin technikai vezető meccseket vezetett az Újpest korosztályos csapata és és a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai között (Fotó:ujpest.hu)

A klub az adományokat már le is szállította Tóalmásra, ahol a szeretetteljes fogadtatás után az Újpest FC-vel tartó Szabadtűzi Lovagrend főzőcsapata kezdett neki a négyszáz adag pandúrgulyás elkészítésének. Mindeközben a játékosokat képviselő Banai Dávid és Németh Gergő egy izgalmas focimeccset vezetett le a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai és az Újpest FC U10-es csapata között. Az ételosztást és az adományok átadását követően Kovács Magda polgármester is fogadta a küldöttséget.
– Nagyon jólesett és nagyon örültünk, hogy az Újpest FC idén községünket választotta, hiszen Tóalmás eléggé a periférián helyezkedik el Pest megyében – nyilatkozott az ujpestfc.hu-n Kovács Magdolna, Tóalmás polgármestere. – Nagyon nagy dolog, hogy egy ilyen kistelepülés, mint a miénk, eszébe jutott egy ekkora klubnak. Tóalmáson sok a rászoruló, így a felajánlások egészen biztosan jó helyre kerülnek majd. Külön öröm számunkra, hogy az adománygyűjtést karácsonyra időzítették, hiszen sok olyan család van, ahol ilyenkor alig kerül valami a fa alá. Köszönjük, hogy az Újpest FC szebbé teszi sok helyi család ünnepét. Természetesen köszönjük a segítséget az adakozó szurkolóknak, a klubnál dolgozóknak, valamint a játékosoknak. Boldog és békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!


Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.