EUR: 312,19 Ft
CHF: 267,69 Ft
2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb IV.kerület

Jótékonykodtak focistáink

Kitettek magukért az Újpest FC játékosai és szurkolói, hiszen a klub által szervezett karácsonyi jótékonysági gyűjtésre közel ötvendoboznyi játék, ruha és tartós élelmiszer gyűlt össze a Szusza Ferenc Stadion recepcióján.

Németh Gergő, Banai Dávid, Oroszi Benjámin technikai vezető meccseket vezetett az Újpest korosztályos csapata és és a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai között (Fotó:ujpest.hu)

A klub az adományokat már le is szállította Tóalmásra, ahol a szeretetteljes fogadtatás után az Újpest FC-vel tartó Szabadtűzi Lovagrend főzőcsapata kezdett neki a négyszáz adag pandúrgulyás elkészítésének. Mindeközben a játékosokat képviselő Banai Dávid és Németh Gergő egy izgalmas focimeccset vezetett le a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai és az Újpest FC U10-es csapata között. Az ételosztást és az adományok átadását követően Kovács Magda polgármester is fogadta a küldöttséget.
– Nagyon jólesett és nagyon örültünk, hogy az Újpest FC idén községünket választotta, hiszen Tóalmás eléggé a periférián helyezkedik el Pest megyében – nyilatkozott az ujpestfc.hu-n Kovács Magdolna, Tóalmás polgármestere. – Nagyon nagy dolog, hogy egy ilyen kistelepülés, mint a miénk, eszébe jutott egy ekkora klubnak. Tóalmáson sok a rászoruló, így a felajánlások egészen biztosan jó helyre kerülnek majd. Külön öröm számunkra, hogy az adománygyűjtést karácsonyra időzítették, hiszen sok olyan család van, ahol ilyenkor alig kerül valami a fa alá. Köszönjük, hogy az Újpest FC szebbé teszi sok helyi család ünnepét. Természetesen köszönjük a segítséget az adakozó szurkolóknak, a klubnál dolgozóknak, valamint a játékosoknak. Boldog és békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!


Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.