2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb IV.kerület

Jótékonykodtak focistáink

Kitettek magukért az Újpest FC játékosai és szurkolói, hiszen a klub által szervezett karácsonyi jótékonysági gyűjtésre közel ötvendoboznyi játék, ruha és tartós élelmiszer gyűlt össze a Szusza Ferenc Stadion recepcióján.

Németh Gergő, Banai Dávid, Oroszi Benjámin technikai vezető meccseket vezetett az Újpest korosztályos csapata és és a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai között (Fotó:ujpest.hu)

A klub az adományokat már le is szállította Tóalmásra, ahol a szeretetteljes fogadtatás után az Újpest FC-vel tartó Szabadtűzi Lovagrend főzőcsapata kezdett neki a négyszáz adag pandúrgulyás elkészítésének. Mindeközben a játékosokat képviselő Banai Dávid és Németh Gergő egy izgalmas focimeccset vezetett le a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai és az Újpest FC U10-es csapata között. Az ételosztást és az adományok átadását követően Kovács Magda polgármester is fogadta a küldöttséget.
– Nagyon jólesett és nagyon örültünk, hogy az Újpest FC idén községünket választotta, hiszen Tóalmás eléggé a periférián helyezkedik el Pest megyében – nyilatkozott az ujpestfc.hu-n Kovács Magdolna, Tóalmás polgármestere. – Nagyon nagy dolog, hogy egy ilyen kistelepülés, mint a miénk, eszébe jutott egy ekkora klubnak. Tóalmáson sok a rászoruló, így a felajánlások egészen biztosan jó helyre kerülnek majd. Külön öröm számunkra, hogy az adománygyűjtést karácsonyra időzítették, hiszen sok olyan család van, ahol ilyenkor alig kerül valami a fa alá. Köszönjük, hogy az Újpest FC szebbé teszi sok helyi család ünnepét. Természetesen köszönjük a segítséget az adakozó szurkolóknak, a klubnál dolgozóknak, valamint a játékosoknak. Boldog és békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.