EUR: 321,75 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb IV.kerület

Jótékonykodtak focistáink

Kitettek magukért az Újpest FC játékosai és szurkolói, hiszen a klub által szervezett karácsonyi jótékonysági gyűjtésre közel ötvendoboznyi játék, ruha és tartós élelmiszer gyűlt össze a Szusza Ferenc Stadion recepcióján.

Németh Gergő, Banai Dávid, Oroszi Benjámin technikai vezető meccseket vezetett az Újpest korosztályos csapata és és a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai között (Fotó:ujpest.hu)

A klub az adományokat már le is szállította Tóalmásra, ahol a szeretetteljes fogadtatás után az Újpest FC-vel tartó Szabadtűzi Lovagrend főzőcsapata kezdett neki a négyszáz adag pandúrgulyás elkészítésének. Mindeközben a játékosokat képviselő Banai Dávid és Németh Gergő egy izgalmas focimeccset vezetett le a Tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiataljai és az Újpest FC U10-es csapata között. Az ételosztást és az adományok átadását követően Kovács Magda polgármester is fogadta a küldöttséget.
– Nagyon jólesett és nagyon örültünk, hogy az Újpest FC idén községünket választotta, hiszen Tóalmás eléggé a periférián helyezkedik el Pest megyében – nyilatkozott az ujpestfc.hu-n Kovács Magdolna, Tóalmás polgármestere. – Nagyon nagy dolog, hogy egy ilyen kistelepülés, mint a miénk, eszébe jutott egy ekkora klubnak. Tóalmáson sok a rászoruló, így a felajánlások egészen biztosan jó helyre kerülnek majd. Külön öröm számunkra, hogy az adománygyűjtést karácsonyra időzítették, hiszen sok olyan család van, ahol ilyenkor alig kerül valami a fa alá. Köszönjük, hogy az Újpest FC szebbé teszi sok helyi család ünnepét. Természetesen köszönjük a segítséget az adakozó szurkolóknak, a klubnál dolgozóknak, valamint a játékosoknak. Boldog és békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!


Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.