2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Tatabánya

Jubileumi Mikulás Kupa

Harmincadik alkalommal mérte össze gólerejét a Tatabányai Árpád Gimnázium és a Bárdos László Gimnázium a már hagyományossá vált Mikulás Kupán. Az ünnepélyes évfordulón Kovács Miklós és Pleier Tamás igazgatók köszöntötték a szurkolókat, akik idén is teljesen megtöltötték a Földi Imre Sportcsarnok lelátóját.

– Az egyik legfontosabb hagyománya ez a két gimnáziumnak – hangsúlyozták az intézményvezetők. – Nyilván mind az árpádos, mind a bárdosos fél a győzelemre törekszik, de ennek a programnak mindenki a nyertese, aki itt lehet és átélheti ezt a kiváló hangulatot.


Harminc éve rendezik meg a népszerű sporteseményt

Mindkét iskola lányai színvonalas góltáncokkal készültek, de a bárdosos focistáknak ezúttal jobban ment a játék, így a kupát is ők vehették át a rendezvény végén.

A gimnazisták három mérkőzésen bizonyították ügyességüket: először a lányok, majd a kisfiúk, végül pedig a nagyfiúk összecsapása következett, ez utóbbit Kassai Viktor vezette. Az idei kupa különlegessége a pedagógusok összecsapása mellett a tanárnők férjeinek mérkőzése volt. A Bárdos László Gimnázium az idei diadallal már huszadszor hódította el a Mikulás Kupát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek