EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,76 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Kecskemét

Jubileumot ünnepeltek

Értékelték a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elmúlt tizenöt évét a Női arcok, női élethelyzetek című teadélutánon a Bozsó Gyűjteményben, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. 

A Női arcok, női élethelyzetek elnevezésű est vendége ezúttal W. Barna Erika volt, akivel Lévai Jánosné beszélgetett. W. Barna Erika évtizedek óta kutatja a kézírás tudományát, már tíz könyve jelent meg a témában. A pódiumbeszélgetésen mesélt például a pszichológia és a grafológia összekapcsolódásáról, a digitális világ káros hatásairól és a kézírásból kiolvasható tulajdonságokról.


A beszélgetés után értékelték az egyesület elmúlt tizenöt évét, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. Az év megyei önkénteseinek járó elismeréseket Csipak Mária és Bánné Égető Zsuzsanna vehették át.

Bánné Égető Zsuzsanna is az év megyei önkénteseinek járó elismerésben részesült

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.