EUR: 320,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Kapás Bogi tigrist ajándékozott unokaöccsének!

Kapás Boglárka a kiemelkedő sportteljesítmények mellett az állatok szeretetéről sem feledkezik meg, aktívan részt vesz az Alapítvány a Budapesti Állatkertért munkájában. Bogi volt Niva, a szibériai tigris nevelőszülője, és most ezt ajándékozta tovább unokaöccsének, Domosnak, aki nagyon szereti az állatokat, így biztos,  hogy Niva jó kezekben lesz!

A 24 éves úszónő gőzerővel készül a decemberi rövidpályás úszó-Európa-bajnokságra, nemrég értékelte a világkupán nyújtott teljesítményét és szót ejtett a dániai kontinensviadalról is.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Szenzációs gyorskorcsolyázók

    Szenzációs gyorskorcsolyázók

    Az olimpiai bajnoki cím után újra történelmet írt a magyar rövidpályás gyorskorcsolya válogatott, hiszen nemzeti csapatunk még sosem végzett az Európa-bajnokság éremtáblázatának élén. Eddig. Most viszont a hollandiai Dordrechtben rendezett kontinensviadalon négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttünk, ezzel az éremtábla élén végeztünk, míg az egész kontinensviadal legeredményesebb versenyzője Liu Shaolin Sándor lett három arannyal és két ezüsttel.

  • Elnézést kért a Fraditól a menedzser

    Elnézést kért a Fraditól a menedzser

    Közleményben tisztázza az elmúlt napok eseményeit Farkas Mátyás, sportmenedzser, aki SMS-ben környékezte meg a Ferencváros női kézilabdacsapatának egyik játékosát egy esetleges üzlet reményében.