2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Karácsonyi koncert és ajándékozás M2 Petőfi TV és a Holnap Tali színészeivel

Hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az M2 Petőfi TV karácsonyi műsorát a Holnap Tali sztárjaival. Az egyórás különleges műsorban felcsendülnek a karácsonyi dalok legszebbjei, a Csendes éjtől egészen az All I Want For Christmas Is You-t felölelően.

Az eseményt és a beérkezett ajándékokat a Szociális és -Gyerekvédelmi Főigazgatósághoz tartozó intézmények kis lakóinak ajánlja fel a közmédia. A műsoros ajándékcsokor mellett átadják az Én vagyok itt c. műsorban a zenészek és vendégművészek által felajánlott relikviákat és meglepetés csomagokat is. Az M2 Petőfi TV megkísérli megörökíteni a törékeny, könnyen elillanó mosolyokat, amit az ünnep emelkedett hangulata varázsolhat a gyerekek szívébe és arcára. Az eseményen való részvétel regisztráció után volt lehetséges, azonban a limitált számú helyek pillanatok alatt elfogytak. A közmédia ifjúsági csatornájának jóvoltából senki sem marad ajándék nélkül: a különleges karácsonyi műsort a tévénézők is láthatják december 23-án este 21.00-tól az M2 Petőfi TV képernyőjén.


Kapcsolódó Cikkek

  • Fegyvereket foglaltak le Miskolcon

    Fegyvereket foglaltak le Miskolcon

    Engedély nélkül tartott fegyvereket foglalt le a rendőrség Miskolcon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel kedden.

  • Szavaztak! Elfogadták a Soros-Sargentini jelentést visszautasító határozatot

    Szavaztak! Elfogadták a Soros-Sargentini jelentést visszautasító határozatot

    Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.