EUR: 324,15 Ft
CHF: 278,55 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Karácsonyi koncert és ajándékozás M2 Petőfi TV és a Holnap Tali színészeivel

Hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az M2 Petőfi TV karácsonyi műsorát a Holnap Tali sztárjaival. Az egyórás különleges műsorban felcsendülnek a karácsonyi dalok legszebbjei, a Csendes éjtől egészen az All I Want For Christmas Is You-t felölelően.

Az eseményt és a beérkezett ajándékokat a Szociális és -Gyerekvédelmi Főigazgatósághoz tartozó intézmények kis lakóinak ajánlja fel a közmédia. A műsoros ajándékcsokor mellett átadják az Én vagyok itt c. műsorban a zenészek és vendégművészek által felajánlott relikviákat és meglepetés csomagokat is. Az M2 Petőfi TV megkísérli megörökíteni a törékeny, könnyen elillanó mosolyokat, amit az ünnep emelkedett hangulata varázsolhat a gyerekek szívébe és arcára. Az eseményen való részvétel regisztráció után volt lehetséges, azonban a limitált számú helyek pillanatok alatt elfogytak. A közmédia ifjúsági csatornájának jóvoltából senki sem marad ajándék nélkül: a különleges karácsonyi műsort a tévénézők is láthatják december 23-án este 21.00-tól az M2 Petőfi TV képernyőjén.


Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

 • Borús, esős lehet a csütörtök

  Borús, esős lehet a csütörtök

  Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de szerdán a délnyugati határvidéken, csütörtökön az Alföldön hosszabb időre is kisüthet a nap.

 • Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  A jövő évi költségvetésben is nő a magyarországi nemzetiségek támogatása; az erre a célra fordított összeg a 2010-es kormányváltás óta több mint négyszeresére emelkedik – közölte a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.