EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Egyéb IV.kerület

Kemény legényeket nevelnek a Madárfészekben

Három évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Újpesten, a Halassy Olivér Sportcsarnokban a Madárfészek Ökölvívó Akadémia, amelynek elsődleges célja a honi ökölvívó-utánpótlás nevelése.

A sportcsarnok egyes részeit az Erdei Zsolt világbajnok nevével fémjelzett akadémia igényei alapján alakították ki. Az akadémiát most meglátogatta Zsigmond Barna Pál alpolgármester és Tahon Róbert jegyző.

Idén újabb állomásához érkezett a már három éve működő Madárfészek Ökölvívó Akadémia története, hiszen az épület minden részét átalakították, felújították, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázat elnyerésével sikerült megvalósítani.

Wida József András igazgató, dr. Tahon András jegyző Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó és dr. Zsigmond Barna Pál a Madárfészek Akadémia logója előtt pózolt (Fotó:facebook.com)

Alpolgármesterünket és jegyzőnket Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó vezette végig a megszépült intézményen, büszkén mutatta meg az új, háromszáz néző befogadására alkalmas rendezvénycsarnokot, ahol a múlt héten tartották meg az országos felnőttbajnokságot.
A sportolók számára megépült, minden igényt kielégítő edzőterem, a rehabilitációs központ, a gyúró-, valamint a kardioszoba, a megújult karate- és cselgáncsterem is elnyerte a kerület vezetőinek tetszését. A tervek szerint az akadémia tovább bővül, ugyanis rövidesen elkészül a harmincfős sportkollégium is.


Kapcsolódó Cikkek